sâmbătă, 20 septembrie 2008

* Antizbang Virtual War. AMBUSCADA-1

"Antizbang Virtual War" s-a dorit de la bun inceput un pamflet cu obiectivul pe niste ciudati care folosesc conexiunea virtuala nu pentru a comunica cu alte persoane, pentru schimb de idei, informatii .. samd, ci, dimpotriva, pentru a le ataca, pentru a bloca comunicarea.

Posibil ca respectivii sa fie platiti sa faca asta, in cazul in care comunicarea virtuala poate fi o problema pentru cineva, dar mai degraba cred ca in majoritatea cazurilor e vorba de niste probleme la scufie.

Spre marea mea surprindere, bloagele astea aparute de cateva zile, au intrat in vizorul unui "luptator de guerilla virtuala" care, in dorinta lui de a minimaliza, ne-a maximizat, aducand si un omagiu indirect celui pe care-l injura cu drag.

De buna seama ceea ce vad eu este lovit de subiectivism precum caruta lu' nea Vasile de acceleratul de Giurgiu. Sunt convins ca "luptatoru" are o opinie radical diferita, ocazie cu care multumesc Domnului.

Cel mai dragut, e ca a preferat intunecata mea sufragerie. Blogul care, am mai spus-o si, daca n-am spus-o, o repet, s-a nascut de capul lui. Activitatea nici nu-mi permite si nici nu vreau sa-mi permita a face mucegai pe fotel in fata PC-ului. Ocazie cu care-mi cer scuze celor ce asteapta postari mai frecvente. (abia acum mi-am gasit timp sa ma joc la serial, chestie care chiar imi place)

A ales aici probabil pentru ca a simtit ca-s mai usor de pacalit. Nu ma intereseaza prea adanc identitatea celor ce ma viziteaza, nu contabilizez, deci se poate ascunde usor, dar mai cu seama cred in oameni, motiv pentru care a considerat locul ideal sa-si puna "boamba".

Puiu, te mai astept. Esti invitatu' meu.

Va doresc un weekend excelent.

3 comentarii:

  1. neata,

    hai, ca m-am amuzat, mai ales ca Louis de Funes este un personaj indragit de mine tare mult...

    mai este o scena mortala: louis de funes in pat cu dusmanul (german)ajuns din greseala acolo si neamtul sforaind ca un porc...scena este mortala

    poate o poti valorifica cumva..


    alles Gute

    RăspundețiȘtergere
  2. aleks sunt:

    misto de tot filmul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Skorpy

    Este unul din cei ce mi-au aratat cat de fain e sa traiesti.
    Ii sunt recunoscator pentru asta.
    Sa vad daca gasesc scena :)


    Aleks

    "-Mersic !"

    RăspundețiȘtergere

MOOVIQ. Videotecă documentare în lb. română



In Lucru