sâmbătă, 13 septembrie 2008

* Ati luat-o nasol. Nu mai vreti inca o data ?


"Întrebat însă ce poziţie ar avea liderii liberali în cazul în care Traian Băsescu l-ar desemna drept premier pe Mihai Răzvan Ungureanu, fost ministru PNL, aşa cum se discută în cercurile de la Cotroceni, Iorgulescu a spus că în această situaţie partidul său ar fi deschis la discuţii"


Sa vedem dac-am inteles bine !!!
DECI !
Liderii liberali, (adicatele Trotineteanu' &Co) ar fi "deschisi la discutii" (adicatele un fel de intelegere politica-alianta....conventie...bla-bla-bla, cu PDL) DACA Piratu' il pune premier pe ....cine vor ei (in speta, un fost ministru PNL ) !

Nici nu ma mai uit la M.R.Ungureanu.
Ca nu mai am cu ce.
Mi-au scos ochii nesimtitii astia cu tupeul lor fara limita.

Sa mai vedem o data dac-am inteles bine !!!
Adicatele dupa ce PD a facut alianta DA cu "ma(ga)riile" lor, dupa ce marinelu' l'a uns Prim Manechin pa nea' Trotineta, si astia drept rasplata le-o trag de mai bine de trei ani de zile pe unde-i prind de zici ca-i Tase la vanatoare de gugustiuci, acum vin cu propunerea ..."s-o luam de la capat pe aceeasi melodie" ?????

Ori in penalistii astia s-a strans tot tupeul din UE, ori eu am luat-o razna !

"Sunt deschisi la discutii" ????
Mie mi se pare ca-s deschisi la shlitz !

Poate ideea cu M.R.Ungureanu PM, baiat bun, capabil, de viitor, responsabil...bla-bla-bla.. nu e tocmai rea.
Poate ca PD-L chiar agreeaza o asemenea varianta de rezerva.
Asta nu are nici o relevanta pentru incredibila aroganta cu care emit asemenea pretentii.

Sa vii tu, ultima javra penala, care ai beneficiat de trendul lui Base la alegeri, ai primit postul de premier din mana aluia si i-ai dat in schimb bocanci in gura, ai luptat ca un dement sa-l smulgi din functia pe care si-a castigat-o in "sente", nu ca o taratura agatata la remorca ca tine, dupa ce ai aruncat din cuib toti reprezentantii partidului ce te-a bagat acolo, bonus trei ani de maciuceala pe holurile Parlamentului, infratit cu adversarii lui cei mai radicali...sa vii deci, acum cu o asemenea pretentie , intrece orice imaginatie.

Dincolo de "rusine nesimtitilor" ar urma vorbe de ocara pe care blogul asta le interzice.
Din pacate.
Dar sa stiti ca de gandit, le-am gandit.

http://www.cotidianul.ro/pnl_vede_alianta_d_a_prin_ochii_lui_razvan_ungureanu-57945.html

3 comentarii:

  1. Am văzut în direct "declaraţia" iorgulescului pe cînd iRTV sau iA3 nu mai ştiu exact care (da' nu mai are importanţă) se străduia să comenteze în loc să transmită declaraţiile de la conferinţa PD-L. Io cred că a "declarat" ca primaru' dacă înţelegi ce vreau să spun. Moderatoarea le ridica mingile la la fileu şi ei ziceau că DA pe pilot automat. Altă fază de mai mare rîsu'. Oricum mai sînt şi alte declaraţii de genul ăsta şi textul tău rămîne valabil.

    RăspundețiȘtergere
  2. Viq , daca pina si pe tine te-au suparat in halul asta !!! :)
    Stai sa-l auzi si pe handicapatul ala de Bombo , care fuge de ppocurori sesimte "in cur ajat" sa candideze la presedintie .. Astia nu mai au decit nesimtire si tupeu fata margini , in ei !

    RăspundețiȘtergere
  3. Viq,prin ce peripetii am trecut!

    -de doua zile incerc sa intra in contact cu tine si thor si degeaba....ce va nu fac bine si-mi intra tot felul de ...invitatii.Ma tem ca am pus-o....pana la urma mi-am creat un blog la We Blog.ro din gresala.O sa-mi spui ce trebuie sa fac sa-l anulez.

    de fapt intentionam sa-ti raspund la un scurt intermezzo legat de Monica Macovei.

    nu stiu cum se face da'oamenii normali, cu scaun la cap vad mai bine si inteleg mai corect cele ce se intampla in politichie.Vezi,stirea cu MM a tinut cat drumul unei comete ,ce se stinge inainte de a o vedea.

    cat priveste vanzoiala in tabara liberalo-penalilor,era de asteptat.Le cam tzatzaie dosul cu toate ca, vorba ceea,cine imparte,parte-si face.Sincera sa fiu inca mai doresc refacerea ADA,dar dupa alegeri si daca pedelistii au nevoie de majoritate.Mai discutam.
    Acum dupa ce am naufragiat....ma simt tare obosita si e vremea sa intru si eu in scutece.

    RăspundețiȘtergere

MOOVIQ. Videotecă documentare în lb. română



In Lucru