joi, 13 noiembrie 2008

* Face-to-face.Anca Boagiu-Şerban Nicolae

Mi-a atras atenţia un post din 20 octombrie 2008 cu subiect reluat la 06 noiembrie , pe "Paralele//Paralele" despre confruntări face-to-face.

Una din ele e cea dintre Şerban Nicolae şi Anca Boagiu.
Pentru Senat, în colegiul 4 din Sectorul 2, Bucureşti.

Şerban Nicolae, care se pare că are şi el blog, despre care am mai vorovit cu luni în urmă, cu celebrul CV de 4 clase primare de drept să dea spoială peste mecanica fină, necesară pentru abureală şi împopoţonarea cu funcţii în dementul nostru legislativ, care să mascheze de fapt slujba de "omul cu plosca" pentru celebrul zâmbăreţ şi-ai lui urmaşi cu 00 şi dosare.

Puţină ţopăială despre el.
- 27-09-2004. "Cererea PNL si PD adresata presedintelui Iliescu de a nu promulga Legea alegerilor parlamentare si Legea statutului alesilor locali si de a da in scris explicatii in legatura cu constitutionalitatea acestor legi este "o mostra inacceptabila de mitocanie politica", apreciaza ministrul Serban Nicolae, candidat PSD la Senat, Bucuresti."
- 13 Decembrie 2007. - "În 2003 eram consilier la Adiminstraţia Prezidenţială. Am declarat că nu deţin un imobil. La momentul respectiv locuiam cu părinţii. Fiind singur am optat atunci pentru cel mai mic imobil disponibil. Acum locuiesc acolo cu soţia şi copilul. Pentru 100 de metri pătraţi, trei camere pe Str. Mihai Eminescu plătesc 400 de lei", a explicat Şerban Nicolae, în cadrul emisiunii 100%.
(pentru readucere aminte a supermăgăriei cu locuinţele de protocol, sugerez să revedeţi postul de la Dracu, cu detalii cu tot- merită)
- 16 Apr 2008 . "Senatorii jurişti au respins ieri ordonanţa prin care Guvernul a decis mărirea chiriilor celor care locuiesc în imobilele RA-APPS. Propunerea îi aparţine senatorului PSD Şerban Nicolae, unul dintre chiriaşii Regiei"..
- 16 Octombrie 2008. Senatorul PSD Şerban Nicolae a fost etichetat ieri de către un tânăr, care asista la dezbaterile din plenul Senatului, drept un „comunist“, „un lacheu al lui Ion Iliescu“. Incidentul a avut loc în timp ce senatorul susţinea că preoţii trebuie să facă excepţie de la verificarea CNSAS, în ceea ce priveşte colaborarea cu fosta Securitate.

Anca Boagiu cu un CV parcă mai altfel decât al nesuferitului de Şerban Nicolae, are şi ea blog de campanie (care cred că are chiar mai puţine vizite decât al meu).
Am ţopăit puţin şi-am văzut câteva vorbe şi despre domnia sa.
- 03 Septembrie 2006 - "Data aderării României la Uniunea Europeană rămâne sigur 1 ianuarie 2007 indiferent de steguleţele roşii de pe domeniile la care România este restantă.- Asigurările sunt date de ministrul Integrării, Anca Boagiu.."
- 17 Ianuarie 2007 . "Ministrul Integrării, Anca Boagiu, este singurul român nominalizat de Forumul Economic Mondial pe lista tinerilor lideri propuşi pentru titlul de Young Global Leaders 2007. În total au fost selectaţi 250 de candidaţi din peste 4000 de propuneri...."
- 20 Martie 2007. "..Comisia parlamentară de anchetă privind suspendarea preşedintelui Traian Băsescu (aia condusă de Dan Voiculescu, dacă a uitat cineva) cere declanşarea urmăririi penale împotriva ministrului democrat Anca Boagiu...."
- 16.04.2008. "...Deputatul PDL Anca Boagiu a dat în judecată Guvernul Tăriceanu pentru nerespectarea Tratatului de aderare la UE şi a Constituţiei, solicitând revocarea Hotărârii de Guvern care reglementează mecanismul de stabilire a poziţiilor României în UE..."
..................şamd.

Astea sunt completate spectaculos de savuroasele comenturi ale Guerillei Antizbang (08?!) la adresa dumneaei precum cele de la articolul din Adevărul, 11 mai 2008 în care Anca a îndrăznit să atace direct PSDu' mamii lui.
Aduc şi io în completare anti-antizbang, din nou în atenţie, sus la Tv, snoava lui Nicolae de la povestea cu demisia lui Mitrea, de acum tri luni.
Va reuşi competenţa domoală a Ancăi să surclaseze tupeul lui Nicolae ?
Sau bucureştenii vor merge tot pe principiul pe care l-au preferat pe Oprescu lui Blaga : gălăgie-n măgărie, numa bun de primărie.

4 comentarii:

  1. viq,

    Toti apropiaţii lui Basescu si mai cu seama cei de valoare capabili sa spuna ce gandesc si sa faca ce spun, au fost sistematic ocoliti de media si denigrati cat se poate. Boagiu e dintre acestia. SN e exact pe dos. Are moralitatea si tupeul unui birchal masculin.De aia si e insistent adus la vedere pe sticla.
    Daca acum oamenii nu mai pot fi manipulati ca acu 15 si mai multi ani, iar bucurestenii isi dau votul, totusi,unor asemenea specimene, inseamna ca nivelul lor a scazut ca ratingul dupa Fitch!
    Doua aspecte le vad eu ca pozitive:
    -asocierea si sustinerea reciproca A. Boagiu, T.Paleologu, S.Voinescu
    -si...antiharisma totala a acestui
    sn.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nora

    Două chestii am remarcat la Anca : competenţa şi comunicarea liniară, fadă, plictisitoare chiar.

    La hahalera ala de Niculae, altele două : superficialitatea şi tupeul nemăsurat.

    Bătălia cred că e puţin inegală, din motivele de mai sus.

    Anca nu are propriu-zis o vină.
    Aşa cum nici Blaga nu e vinovat în fond pentru alegerea făcută de bucureşteni.

    Cu siguranţă însă că e nevoie de nişte profesionişti în imagine care să facă puţină şcoală cu cei capabili şi care merită într-adevăr să primească responsabilităţi de anvergură, dar au probleme de comunicare.

    Suntem în perioada (oare tot de tranziţie ?) în care valorile au început să se implice încet-încet în viaţa politică. Numai că oamenii cu adevărat capabili sunt în egală măsură şi decenţi şi cu mult bun simţ.
    Şi asta nu se brodeşte încă cu capacitatea de analiză a românului de rând, destul de uşor de îmbrobodit dacă se zbiară şi se gesticulează la el precum maimuţa de la zoo.

    Sper ca Anca să prindă macar la redistribuire.
    Că derbedeul ăla de Şerban cred că are şanse mai mari, din motivul de mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate, candideaza in sectorul 2, rosu intens.
    SN mai e dezgustator dintr-un motiv: e pupilul lui iliescu.

    RăspundețiȘtergere
  4. nenorocirea cu analfabetismul politic al romanilor va mai dura si nu cred ca eu voi prinde vremuri mai bune. in acelasi timp nu trebuie renuntat la competenta si verticalitate. macar atit.

    RăspundețiȘtergere

MOOVIQ. Videotecă documentare în lb. română



In Lucru