marți, 7 aprilie 2009

* Internetule, DESTEPTAREA !!!!!.

Republica Moldova, Chisinau, 07 aprilie, 2009.Imaginile sunt oferite de UNIMEDIA dupa ce s-a mutat pe un server extern, in urma blocarii celui pe care functiona.

"
“Tinerii au fost mobilizati prin sms-uri si mesaje pe internet,........"

“.14,30: Autoritatile au blocat informational raioanele - Hotnews.md.....

Mai multe raioane ale R. Moldova au fost blocate informational, unica sursa de informare in aceste zone fiind Internetul si postul de radio Vocea Basarabiei.

De la Glodeni am fost informati ca toate posturile moldovenesti de radio si TV au fost blocate, cu exceptia posturilor NIT si Moldova 1.......

......Operatorul „Orange” a deconectat reteaua. Participantii la manifestatiile de protest nu au posibilitatea sa telefoneze...."

HOTNEWS

"..Emisia posturilor de televiziune din Chişinău a fost întreruptă, potrivit unor surse. Pe durata întregii zile, posturile publice radio-tv din Republica Moldova au ignorat protestele din Chişinău, în timp ce posturile private nu pot fi accesate pe internet.

Principalul canal de radio din Moldova transmite muzică populară, iar site-urile de internet şi telefonia mobilă au fost blocate.".... zice Sergiu din Moldova.Cursiv
Internetul trebuie sa devina constient de ce poate face, cu toti blogarii si bantuitorii lui virtuali.
Nu se mai poate conta pe presa clasica si televiziuni. Atata vreme cat servesc alte interese vor distorsina tot ce vor prinde pentru a ne putea pacali.
Deja un idiot spunea pe Antena 3 despre vinovatia lui Basescu fata de evenimentele de la Chisinau.
.

Un comentariu:

 1. viq,
  ti-am intors vizita :).

  pt o perioada am s-o rad la ale mele, din spatiul virtual:).

  ti-ai facut blog misto, de cand nu am mai fost pe aici...

  cat despre Basarabia... :(

  RăspundețiȘtergere

MOOVIQ. Videotecă documentare în lb. românăIn Lucru