marți, 18 august 2009

Nu-s răcit !

Clar.
NU am nasul înfundat.
Pentru că, aşa cum ziceam mai adineauorea... Madam "Turism", la doar câteva ceasuri de la slobozenia istoriei din întunericeala secretoasă la lumina internetului, îi ia la trosneală pe mameluci :

"Am decis formularea de plângeri penale pentru fiecare participant la această discuţie, la acest complot. (...) Nici eu şi niciun alt angajat al Ministerului Turismului nu se va mai prezenta în faţa acestei comisii. (...) Am decis să solicit un control al tuturor instituţiilor statului cu atribuţii de control asupra Ministerului Turismului pentru a dovedi că activitatea ministerului este în deplină legalitate", a spus Elena Udrea, ciugulit de AICI.

Roberta Anastase a luat notă de problema ridicată de PDL şi solicită Parlamentului să-şi cheme copii bolnavi lăsaţi în mijlocul străzii, plini de praf şi-n albul ochilor, cu mucii întinşi până la urechi, care tocmai au făcut pipi în chiloţii lipsă.
Nu de alta, dar se pare că turma de avocaţi de care vorbeam în postul precedent vine tropăind şi o să-i cam calce pe handi-cap.Îmi amintesc că, la începutul scandalului, Elena Udrea a zis unuia dintre războinicii cu turcaleţe din hârtie de ziar, (fostă maculatură-actualmete higienică), ceva de genul : "Băi Tontolane, tu ai impresia că poţi să Ridzi de toată lumea ?"
Chestie care l-a făcut p-ăla săracu' să miorlăie pe sticlă de-a trebuit să răzuie lumea zoaiele cu şpaclu'.
E, se pare că şi caninii cotarlei ce schelălăie la comanda dresorului 322 vor cam avea nevoie de dinţolog. Să dea Domnul a nimeri peste unul cu facultatea la Spiru Haret.
La ID.
.

19 comentarii:

 1. si crezi ca nu'i de vina basescu ?
  pai lumea asa o sa afle !

  RăspundețiȘtergere
 2. Viqule, viqule, ce frumos sarjezi tu prietene. Cauta te rog niste dopuri de pluta ca se sparge barcuta aia faina cu portocale.
  De ce naiba au emigrat amabilii in gradina Norei?
  E frumos sa te citesc si sa vad cata munca depui pentru o idee, dar mie ciuda sa vad un proiect frumos cu multi oameni de calitate devenind o platforma de atac personal...Offtopic sanatos. Te rog sa ma ierti.

  RăspundețiȘtergere
 3. TOG,

  Stiu.
  Nu-s nici orb sa nu vad nici prost sa nu inteleg.
  Din pacate si din fericire in acelasi timp, nu pot controla barca aia decat partial.
  Chestia e ca, sincer, nici nu doresc mai mult decat atat. NU TREBUIE sa fac mai mult.
  Oricum am facut mai mult decat ar fi fost perfect constructiv, pentru ca s-a impus in unele momente ca mecanismul sa nu se blocheze.
  Nu este un proiect personal ci s-a nascut pur si simplu din comunitate. Am responsabilitate limitata, pe care o onorez, si nu vreau mai mult de atat.
  In principiu, comunitatea va tine proiectul in viata sau il va ucide, il va mutila sau il va face sa straluceasca.
  Tot ceea ce se petrece acum acolo este important pentru participanti. Sunt cursuri live ce nu se predau nicunde in alta parte. Iar participantii vor fi "licentiati" in ceva la care poate nu se gandesc.

  Fara indoiala pot fi si repetenti. Asa e viata.

  Acolo e o comunitate vie, ce interactioneaza, loveste, incaseaza, se prosteste, se manifesta inteligent, se implica, se supara, renunta, revine....
  Si fiecare va obtine in final ceea ce merita.

  Ulterior VOR STI SI VOR DORI sa se comporte intr-un anume fel pentru ca asa e bine pentru ei nu pentru ca cineva le impune asta sau le interzice sa se comporte altfel.

  "Barcuta cu portocale" poate chiar sa fie dinamitata, asa cum a si fost mentionat undeva, imediat dupa alegerile din toamna.
  Dar cei ce au gasit acolo ceva mai consistent decat o simpla gargara, care au gasit ceva tranpartinic, ba chiar transpolitic, nu se vor duce la fund odata cu ea.

  Asa cum am spus si Luminitei, permanent se nasc proiecte. Nu la fel de frecvent se nasc si comunitati placute, cu persoane autoselectate.
  Intram intr-o era in care sunt peste tot "livezi", pline de crengi inflorite pe care se pot strange roiuri.
  Tine aproape.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nikule,

  Evident.
  Si ce e vident nu mai mentionez.
  El e vinovatul principal, si o sa-l stampilez in toamna, sa se invete minte :D

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu vreau sa cred ca Tu m-ai banat.E imposibil sa fii tu.Oricum, sa fii sigur ca stiu ce inseamna puterea unui lider informal, ceea ce sint in lumea mea. Numai bine.

  RăspundețiȘtergere
 6. Richard,

  Ai spart oalele....
  Eu sunt VIQ !!!

  Numai bine şi ţie !

  RăspundețiȘtergere
 7. Hm ! salut ! Pamfletar tonul tau cand e vorba de daomna Udrea(dupa parerea mea puteai sa-ti rezervi energia pentru o cauza mai buna), in fine, atat,nu ma intreseaza subiectul.Cat priveste ,,dincolo" ma amuza cum se merge pe coji de oua sa nu se supere sefu,funny :) Altfel, bine ?

  RăspundețiȘtergere
 8. E ok, macar ai cojones sa recunosti, jos palaria.
  Sine ira et studio.

  RăspundețiȘtergere
 9. Loda,

  e 'nervant când te iau de idiot şi-ţi servesc tot felul de bazaconii. Iar madam Udrea va face figura ţuţ în timp. O să te simţi răzbunată şi tu pe moftangii de bărbaţi ce au folosit principiul forţei drept argument.
  Mai vorbim.

  Cât despre "cojile de OO", e funny !
  Poate până vin din conced le trece :D


  Richard,
  În continuare ne înţelegem ca două babe surde.
  Eu încă nu ştiu ce dracu' vrei să-mi spui.
  Tu ştii ?
  Tradu-mi.

  RăspundețiȘtergere
 10. Ce-i asa greu ? Spune omul ca recunosti ca NU TU l-ai banat, na ! :)

  RăspundețiȘtergere
 11. Loda,

  Aha !
  Păi, recunosc, ce să fac ?
  Ca să nu se supere, îi promit că-l banez cu altă ocazie, na !

  RăspundețiȘtergere
 12. Viq, te respect, nu am nimic cu masura luata impotriva mea, e livada voastra, e cuser. Ce nu inteleg eu este daca modul vostru de a reactiona este in limitele normalului. Sint acolo citiva care au ochelari de cal, fara suparare, lucru care sare in ochi imediat. Tu ai simtul umorului si de aceea te respect. Chestia cu Gutza si Salam era o ironie la adresa situatiei generale, si nu am postat timpenii sub acel pseudonim. Daca portocalii sint reprezentati de oameni ca cei de pe acel blog, sint dezolat. Inca o data, numa bine.

  RăspundețiȘtergere
 13. Richard fara suparare dar e politica veche, clona e nitel interzisa. Apoi, a fi banat nu e mare lucru, ti-o spun sincer, am patit-o si dupa o perioada devine amuzant. Omul are propriul sau blog si poate decide cine sta si cine nu. Cel mai bun lucru e sa nu il scuipi pe Emil la prietenul sau acasa. Nu iti aduce puncte, serios.
  Uita-te la Loda ce frumos zambeste la coarna si zice ca-s acri.

  RăspundețiȘtergere
 14. Richard,

  Personal nu am nimic împotriva faptului de a mă respecta :D
  Fie şi doar pentru simţul umorului, chiar dacă aş fi preferat pentru faptul că eu fac eforturi să mă comport prieteneşte (omeneşte?) cu toată lumea.
  Este moneda pe care aş prefera să o primesc înapoi.

  Să limpezim lucrurile.
  Pe MounTThor este administrare comună, cum şi postările sunt comune. Este adicătele o "comunitate".
  Adminii pot bana-şterge, ceea ce fiecăruia i se pare că ar dăuna sănătăţii blogului.
  Barierele astea după criterii oarecum elastice, conform stilului fiecăruia dintre cei 4 câţi suntem acum prezenţi (de fapt 3, că eu plec în conced) sunt mai afurisite decât ale unei singure persoane.
  Pentru că oricare din ei poate şterge-bana, dar nici unul din ceilalţi nu poate anula ştergerea.
  Practic interdicţiile totale devin o "sumă" de interdicţii individuale, fără ca permisiunile să păţească la fel.
  Asta ca să ai o imagine asupra afuriseniei "conducerii colective" :D

  Pe tine nu eu te-am tăiat.
  DAR aş fi putut probabil s-o fac dacă aş fi ştiut că intri mascat sub mai multe înfăţişări.
  Pentru că nu e corect. Nu detaliez.

  Îmi pare rău de toţi cei ce se împiedică de prag, uneori prea înalt pentru standardele mele, dar pe care îl accept conform unei înţelegeri pe care o respect.

  Sper că m-am exprimat mai limpede.

  RăspundețiȘtergere
 15. Sa stii ca eu nu am politica persoanei non grata, indiferent ce ar fi postat, pentru ca eu cred in principiul "audiantes altera pars".
  Si legat de simtul umorului, presupun ca stii de trupele SAS din UK. Aia sint realmente o meritocratie si unul din criteriile fundamentale de selectie testeaza explicit prezenta unui simt al umorului dezvoltat, din motive evidente.
  Base a invatat lectia asta, nu-i asa? N-am uitat nici acum celebrul fes negru,gen made in Turkey, desi era Paul@Shark.

  RăspundețiȘtergere
 16. psdul a inventat "strangerea zidului" in jurul membrilor acuzati de coruptie...

  te astept la mine pe blog unde vei descoperi Gioana e consiliat de doi canibali americani....

  RăspundețiȘtergere
 17. Viq
  cine-a vrut să dinamiteze bărcuța? Mie faza asta mi-a scăpat.

  AAAA! Gata m-am prins. Acu mi-am amintit. :D

  Salut Loda. Se apropie toamna. Și se coq strugurii.

  Salve Rich
  te mai aștept cu comentarii cu plumb dar și cu acid să iasă de-o baterie de 120 Ah.

  RăspundețiȘtergere

MOOVIQ. Videotecă documentare în lb. românăIn Lucru