joi, 26 noiembrie 2009

INCREDIBIL

Atunci când credeai că tot ce ţine de domeniul nemerniciei s-a făcut deja, ticăloşii demonstrează că te-ai înşelat !!!!

Poate să-mi spună cineva ce mama dracu' urmează după asta ????
Asasinat ????
.

6 comentarii:

 1. Ce nenorociţi ! Sper să fie reacţia pe măsură !

  Postez şi eu pe tema asta, preiau clipul, OK ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Femeia, o cheama Ana Ghita, din Ploiesti, a intrat pe OTV (avea Antena la poarta) si a spus clar ca nu a fost nimic. La 1,30 intra la OTV, promitea diaconescu. Oricium, pe B1TV, Paul Agarici, tatal a jumatate din fotoreporterii din Bucuresti, a demontat montajul, la lovitura culoarea fetei copilului se schimba, acolo este lipitura

  RăspundețiȘtergere
 3. mai urmeaza: oamenii cu bani (care nu sunt in tabara lui basescu) nu au pierdut niciodata...

  RăspundețiȘtergere
 4. Zorin,

  Strategia "oamenilorcubani" nu e greu de ghicit.
  A miza pe un singur alergîtor în competiţie întotdeauna prezintă un risc, fie şi infim, în cazul în care bidiviul e cel mai tare din parcare.
  Dinu & Co au intenţionat să meargă pe toate cele trei variante posibil câştigătoare : PDL-PSD-PNL, respectiv Băse-Geoană-Crin.

  Problema e că portocalii cu piratu nebun le refuză oferta. Ba, mai mult decât atât, celelalte două sunt două mârţoage de râsul lumii.
  Una deja şi-a dat duhul pe marginea şanţului.

  Gaşca de "moguli", cum le zice piratu, ar fi proşti făcuţi grămadă să nu pună la bătaie toate forţele financiare şi logistica de care dispun ca să-l mazilească p'ăsta.
  Am convingera că dacă "serviciile" nu-s bine înfipte pe picoare, ne putem aştepta la chestii incredibile.
  Este probabil ca înainte de alte variante violente însă, să mai aibă în vedere varianta unei fraude de mari proporţii. Este mai scumpă dar mai puţin primejdioasă.
  În definitiv, "scump/ieftin" se evaluează strict financiar, prin sumele ce se impun a fi recuperate ulterior. Nimic nu e prea scump dacă primeşti banii înapoi cu dobândă.

  Acolo s-ar putea să fie punctul lor sensibil.
  Dacă ieşirea/opţiunea la urne este suficient de masivă proBase ca să dea peste cap cantitatea-tampon de voturi cumpărate de ei.

  Ce ar mai urma pe palierul ăsta, al manipulării prin media, cred că ar avea efect din ce în ce mai scăzut. Sunt semne de saturaţie a pieţei. Ce se putea prosti, s-a prostit. Ce nu s-a prostit până acum e aproape exclus să pună botul la făcăturile lor de aici încolo.

  RăspundețiȘtergere
 5. acum dece nu sar ziarele?

  cu ani in urmä.

  fam geoanä-carstea , a bätut o intreagä fam,

  a umplut-o de sange , in casa lor.

  RăspundețiȘtergere

MOOVIQ. Videotecă documentare în lb. românăIn Lucru