marți, 24 aprilie 2012

Ai grija ce-ti doresti, ca cine rade la urma poate rade de tine

PDL pare ca se dezintegreaza.
Din motive concrete numai de ei stiute si altele de cea mai mare diversitate posibila, nascute temeinic de imaginatia fecunda a celor ce-si dau cu presupusul, migratia deputatilor si senatorilor PDL catre formatiunea adversa continua cu o trista veselie.
Ca sa nu fac nota discordanta in nebunia generala scot si eu un posibil motiv : respectivii politiceni sunt pur si simplu "cumparati" de USL, in urma unei teribile campanii de marketing subteran, al carui efect nu l-au prevazut nici macar initiatorii lui.
E parerea mea, nu dati cu piatra.
Poate sa nu corespunda realitatii, dar oricum nu este nici pe departe mai aberanta decat alte presupuse motive ce se vehiculeaza momentan.
Deseara, la NasulTv se ameninta ca se va da in vileag MOTIVUL pentru care pleaca pedelistii din PDL. Poate vom afla mai multe.

Ceea ce mi se pare de notat insa este un aspect hilar-amar al acestei migratii.

De aproape 3 ani de zile, peste campania furibunda fara cap, coada, inceput sau sfarsit, desfasurata de intregul front USL prin media aservita, s-a suprapus una un pic mai atipica : cea a propriilor sustinatori pedelisti (sau cel putin care se autopretind astfel).
Incepand cu vocile unor altoiuri politice fragede pe trunchiul porto-calului, a caror frunze sunt mai verzi, lastari mai semeti, flori mai parfumate si fructe mai lipsa, incet-incet s-a format un trend antiPDL in interiorul proPDListilor.
A fost "identificat" dusmanul de clasa ... in interiorul clasei, si pentru ca trebuia sa poarte un nume i s-a spus BVB.  
Si da-i si lupta si lupta si da-i.....
Periodic, pentru variatie, pe aceeasi tema se mai adauga grupului multhulit cate un nume, cand Boc, cand Udrea, cand TeMiriCine, dupa cum devine, asa cum pui sare in bucate, sa le dai gust.
Sarat.
Toate bune si frumoase.
Intr-o pauza de re-creatie, Dumnezeu, care nu doarme ca doar nu e parlamentar roman cu nume de floare, s-a aplecat usor si a potrivit suroabele ca mecanism sa dea rezultatul cerut : PDL incepe sa se curete.
Cu splendida perspectiva de a se curata de tot.
Acu', Domane-Doamne, si-a tras doo beri de la rece, l-a sunat pe Sf.Petru ("Petrica, te atept la mine in sara asta, am un spectacol fain ! Tre' sa-l vezi, musai !") si asteapta reactiile rezultante ale celor care au cerut suficient de aprig .... ceva.

Dupa tonul dat de Frunzaverde, protocalul incepe a se goli lovit de toamna-n ajunul verii, de-o sa inghete sangele-n circuitele multora mai dihai ca-n decembre.
Te uita cum ninge.
Cu dezertari....

Ce asteapta vinovatul de serviciu, BVB plus Udrea, plus Boc, plus cele maruntasuri care-or mai fi .. ???
Au fost mitraliati ani de zile non-stop. Nu de pe linia frontului ci din propriile transee.
In mod absolut firesc, dupa cate castane au primit, ar trebui accepte barca pe care sunt impinsi afara din echipaj, cu butoiasul de apa sfintita, pastrama pentru tri zile si ... cap-compas Insula Serpilor.
Atunci si numai atunci victoria aripii reformiste din PDL va fi deplina si vom putea muri linistiti.

De buna sama cand (si DACA ) acest lucru se va intampla, echipajul va fi foarte preocupat tot de soarta lor, fara a interesa pe cineva catusi de putin ce se intampla cu propriul velier. La urma urmei, e doar nava noastra, cea pe care incercam sa ne calatorim spre undeva, SINGURA ce ne poate tine cat de cat la suprafata. Nici mai mult nici mai putin.
E "a noastra" deci putem sa facem ce vrem cu ea !

La o adica putem sa o si scufundam.
De ce ?
Cum "de ce ?"
Ce vorba-i asta ?
Pentru ca putem.

De undeva de sus, de foarte sus, se aude un ras cu sughituri.
Si asa doamna Katrina mai face piftie cateva sute de case cu nefericiti prin unele, care nu au saracii nici cea mai mica idee ca nasulia li se trage din Carpati !

Viq

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MOOVIQ. Videotecă documentare în lb. română



In Lucru