joi, 17 mai 2012

Romanii, primii la Olimpiada din pasaj !!!!

Deja suntem acolo/aici.
In Londra !

Acum cateva zile imi mentionam bucuria de a veda cum Londra remarca reprezentantii poporului roman prin performantele de exceptie ale sportivilor nostri. Spuneam ca in "harta  metroului olimpic", gara Kings Cross,  cel mai mare nod de comunicatie din Londra, capata denumirea "Nadia Comaneci".

Este timpul sa observam o noua performanta romaneasca.
Cersetorii romani au ocupat Park Lane, in Westminster. Adica centrul buricului Londrei.


Romanasii nostri nu doar ca dorm prin pasajele suberane (apropo's, aici aproape peste tot unde a fost posibil trecerile de pietoni supraterane au fost inlocuite de pasaje, astfel ca utilizarea lor este extrem de frecventa, ca orice trotuar normal) dar le folosesc si drept toaleta, asa cum faceau si in colibele din tara. Unde manancau acolo se si .... culcau si se....
Daca un trecator aluneca din neatentie pe o coaja de banana nedigerata complet si aterizeaza cu freza in alt "partizan" din apropiere, putem spune ca ne-am c... in capul lor la modul cel mai concret cu putinta.

".....Am lucrat in acasta zona in ultimile cateva luni si va pot spune ca situatia devine mai rea pe zi ce trece. I-am vazut venind de la Sainsbury ( NT S. e un lant major de supermarketuri in UK) cu sticle mari de vodca pe sub Marble Arch la 9 dimineata.
Cand coboram (NT.  in pasaj) avem de ridicau o gramada de gunoi, e oribil. Locul e plin de fecale, e dezgustator..."

Dar de ce numai in capul lor, al londonezilor ???
Comitetul Olimpic va avea sediul fix in acea zona, asa ca orice inalt oficial olimpic al mapamondului sportiv poate sa-si faca freza cu gel romanesc la un pret mai mult decat competitiv fiind gratuit gratis. La oferta.
Si doar la o aruncatura de bat sunt hotelurile in  care au mas peste noapte persoane cu documente de identitate pe nume ca :  Sir Wiston Churchill, Peter Sellers, Richard Burton sau Julie Andrews.
Adica ce ?
Un "Mannix" din Tandarei nu poa' sa stea (pe vine) peste noapte, peste drum ?
Ca doar nu e peste poate !




Pana acum oficialii au reusit sa "repatrieze" 18 dintre ei. Dar abia dupa ce le-a facut baie si le-a schimbat fustele cu alte textile mai curatele, ca altfel nu-i primeau in autocar.

Oficialii de la Westminster sunt de parere ca pentru ca situatia sa nu devina si mai grava decat este, se impune lansarea unei campanii mediatice in Romania pentru a opri orice calatorie a romanilor care nu  pot dovedi ca au  un loc de munca asigurat aici.

Acu' nu ca spun, da' vreau sa zic !
Care o fi rezultatul impactului informational DESPRE romani avand intr-o mana ce au facut Nadia, Patzaichin & Co, iar in cealalta ce fac astia zilnic in buricul targului ?
Ma intreb pentru ca presa britanica e plina de la Daily Mail la nelipsitul Daily Express, cu specificarea in clar a natiei careia ii apartin aceste jeguri umane, pe cand despre Nadia nu sunt dese mentiunile privind tara de provenienta.

Viq

7 comentarii:

  1. Viq, iti tirmit si tie aici, ca altundeva nu am unde ,i-am trimis si lui Filadel cu gandul ca, inainte de a-l arunca la cos poate citeste el macar : Clemy ,in postarea de azi FACE O AFIRMATIE TOTAL GRESITA, FIE DIN REACREDINTA ,FIE DIN LIPSA DE INFORMATIE (NU MA INTERESEAZA MOTTICUL ) :
    ,,Si este deci de mirare ca noul ministru de externe nu a gasit ca ar fi fost mai important sa se intalneasca cu ambasadorul SUA la Bucuresti, ''
    Chiar aseara ,la TV Info ,in cateva secvente redifuzate l-am vazut pe ambasadorul SUA vorbind de intalnirea pe care a avut-o cu Marga ;uzantele diplomatice cer ca ministrul de externe sa se intalniasca cu TOTI ambasadorii care solicita acest lucru ,dar ,,unele" habar nu au.Aceste lucruri nu sunt secrete au aparut si in presa :
    ,,La șase zile de la întrevederea pe care a avut-o cu ambasadorul SUA la București, ministrul de Externe Andrei Marga s-a întâlnit astăzi și cu ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al Federaţiei Ruse la Bucureşti, Oleg Sergheevici Malghinov.

    Citiţi mai mult: Andrei Marga s-a întâlnit cu ambasadorul Rusiei la București - Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/andrei-marga-s-a-intalnit-cu-ambasadorul-rusiei-la-bucuresti-982191.html#ixzz1vIoTY700
    EVZ.ro ''

    RăspundețiȘtergere
  2. dusmanul de clasa22 mai 2012 la 14:28

    referitor la postarea de azi 22.05.2012 a lui Clemy ,ciudate amnezii, ca sa nu zic minciuna prin omisiune, prezinta doamna pentru o fosta ziaristea!? Articolul ei vrea sa demonstreze ca USl ,prin partidele componente ar fi fost de fapt contr NATO si ca nu au nici un merit in problema.
    -in1994 (sub presedintia lui ILiescu !)Romania a semnat la Bruxelles ,,Parteneriatul pentru Pace'' cu NATO, primul pas concret pe calea aderarii;
    -fara a minimaliza in nici un fel meritele presedintelui Constantinescu (acela care , sa citez un clasic ,,nu a lasat nici o dara in istorie") in 1997, desi semnasem tratatele cu Ucraina si Ungaria, la Madrid Romania Nu a fost primita in NATO;
    -In 2001, dupa atentalele de la NY, fara a fi membra, Romania s-a alaturat imediat actiunilor impotriva terorismului initiaite dee SUa, trimitand efective militare in Afganistan ! (sub presedintia lui Iliescu si guvernarea Nastase);
    -in 2002, in timpul presdintiei ILiescu si a guvernarii Nastase ,|Romania a fost invitata sa adere la NATO, un loc important in procesul de aderare avand, la vremea respectiva secretarul de stat PSD George Maior;
    -In 2004 ,sub presedintia lui Iliescu si guvernareqa Nastase, Romania a devenit memebra NATO ,Q.E.D.!!!
    Concluzia autoarei : PSD nu a vrut sa fim membrii NATO, totul i se datoreaza lui Basescu ,iar cei de la Copac, lipsiti d3e informatii reale, pentru ca au ,,filtru" la blog, nu pot decat sa aplaude inca o ,,creatie stiintifica' ,bleah !

    RăspundețiȘtergere
  3. Loda

    Uite care'i treaba !

    Eu pun ceva pe blogul meu de asa natura incat sa nu ma implic unde nu vreau.
    Nu vreau, nu am timp, nu am chef si am in schimb o scarba ce creste exponential cu fiecare nou rahat al USL pe care o ceata de cretini orbi deghizati intr'o buna bucata de popor roman il inghit fara sa'l mestece macar.

    Din punctul meu de vedere, Iliescu este vasalul Moscovei. A fost, este si va muri sluga la rusi. De la primul telefon scurt ca rusul sa fie linistit, sa stie ca e "ai nostri", nu ai capitalistilor, pana la condoleantele ce le va trimite ambasada rusa....
    Si nu am de gand sa ma apuc sa fac o lucrare de doctorat ca sa'ti demonstrez tie asta.

    Geoana a preluat stafeta slugii penibile din fuga calului si s'a intepat cu ea in fundul lui de prostanac fix inainte de alegeri.
    Si nici pentru a argumenta afirmatia asta nu intentionez sa fac o lucrare de licenta.

    Marga Rina lu' Ponta nici n'a apucat sa'si dea pijamaua jos din pat si a sarit sa'i pupe poala tarului.

    Asa ca las'ma cu orientarea pro'NATO a PSD ca fac diabet.

    Ca kaghebistului Putin i'ar prinde bine o coada de topor in NATO cu o pozitie ca a Romaniei, este alta mancare de peste.
    In orice negociere pe care ar putea'o avea la nivel inalt, foarte inalt si stratosferic, un aliat/cartita precum curva care suntem, in interiorul sistemului advers, este aur curat.

    Dupa modelul infiltrarii comunistilor securisti ai lui Iliescu in toate nucleele partidelor nou infiintate dupa '89, astfel ca la momentul fierbinte nimeni nu i'a mai suflat in ciorba. Le'a pulverizat instantaneu.

    Vrei un model mai recent ?
    Vezi ce'a facut din miscarea adversa lui, constituita in alianta DA.
    Vezi si mai aproape, cum s'a prabusit PDL ca un castel de nisip cand a dat cu valul unor "oferte de nerefuzat".
    La cozi de topor suntem performeri mondiali.

    Nu am nici o indoiala ca USL este de fapt PSD, care este de fapt parte componenta a dumei de stat a noului imperiu rus.
    Niste nemernici lingai, niste slugi jalnice.

    Acesta este poporul meu cu care ma mandresc.
    Si despre care vorbesc in articol.
    Nu ne'ar mai rabda pamantul de tampiti !!!!

    Am spus'o si daca n'am spus'o, o repet : victoria (de altfel probabila) a USL la legislativele din toamna va pune punct pentru o lunga perioada de timp preocuparilor mele civice privind un popor de care mi'e tot mai rusine pe zi ce trece.

    Asa ca mobilizati'va !
    Chiar daca voi fi singurul care face asta, victoria voastra va elimina colateral inca un dusman al binelui tembel.

    In Grecia la o singura "cantina a saracilor" stau la coada peste 1800 de oameni. De trei ori pe zi.
    Si Dumnezeu stie cate "puncte de ajutor umanitar" or fi intr'un singur oras.
    Organizatii traditionale ce se lupta cu foametea, de regula in Africa, s'au mutat acolo. Este mult mai aproape, mai usor, mai ieftin si fac acelasi lucru.

    Distrugerea pe care Ponta o initiaza acum va capata nuante de'a dreptul macabre daca lucrurile in Europa merg in aceeasi directie ca si pana acum. Si nimic nu pare ca se mai poate schimba.
    Am spus ca Grecia e o gaura fara fund iar sarko si Merkel arunca banii pe fereastra. Nu doar eu.
    Dar asta nu a schimbat nimic.
    Grecia se prabuseste.
    In curand acolo violenta va fi ceva cotidian.
    Se vor omora pe strada pentru un cocolos de mamaliga.

    Urmeaza Spania si probabil Italia/Portugalia, care pe langa propriile tampenii au dezavantajul ca Sarko s'a dus dracu' (acolo unde se va intalni cu Merkel in curand), iar cei ce vor veni nu vor avea de unde sa le dea nici macar cat le'a deat grecilor.

    Nu te supara pe mine, dar chiar nu aveti habar pe ce lume traiti. Iar cand visul se va spulbera va incepe cosmarul.

    In concluzie lasa'ma cu bazaconiile astea ca Nastase si Iliescu au luptat/lupta pentru iesirea Ro de sub tutela lui Putin ca'mi adancesti sentimentele de mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  4. dusmanul de clasa22 mai 2012 la 17:55

    Viq draga :
    Eu te las, dar tare m-am uimit cu
    raspundsul tau,in care, la niste acte clare, publice facute pe plan international tu imi raspunzi cu Ponta, cu PDl si cu Putin,despre care eu nu am scris de loc ?Sincera sa fiu, chestii de astea ,,au, ne papa Rusia" le citesc pe destule bloguri, fiind perfecta reprezentare a povestii bulgarului de sare, parerea mea. Esti agitat, furios, ma rog e dreptul tau ,dar eu am scris despre altceva ,ce deja reprezinta istorie, e in manuale si va ramane, chiar daca ,,unii;'' uita sa le aminteasca. In sfarsit, ok, nu vreau sa te mai supar si eu, toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  5. Regret ca te-am uimit intr-un mod atat de neplacut.
    Nu-s decat un om.
    Si ala destul de departe de ce mi-as dori.

    Adevarul e ca mi-e imposibil sa pricep cum mai poate cineva intreg la minte sa sustina USL dupa ce au facut in ultimile 2 saptamani.
    Depaseste puterea mea de intelegere.

    Sunt silit sa accept evidenta : facem parte din lumi diferite. Cum poate intelege un stabilopod ce spune calutul de mare, care la randu-i pune pescarul in haina divina ?

    Iar prin tine eu vad majoritatea electoratului romanesc de la care se poate avea minimum de pretentie.
    Asta atrage dupa sine concluzia ca USL va castiga alegerile fluierand.
    Si fara sa fiu un prapastios de felu-mi, mi-e clar ca in asemenea situatie relatia mea cu propria viata anterioara se va schimba radical.

    Cat despre cartile de istorie, ca sa mai zic ?
    Parca nu ai trait in Romania pana acum.
    Stai sa vina noul vechi regim si vor fi si detalii la succesele lui Iliescu si Nastase, ca si lupta lor ilegalista cu structurile capitaliste asupritoare care i-au persecutat ca pe Hristos.

    RăspundețiȘtergere
  6. Fuck !

    ".....Acest proces a creat o victimizare a mea extrem de evidenta. Sigur am mers pe acest drum al Golgotei.”
    (Adrian Nastase)

    JUR ca am vazut asta pe manseta dreapta DUPA ce am scris cele de mai sus.

    Lucrurile se misca cu o viteza care ma lasa tablou....

    RăspundețiȘtergere

MOOVIQ. Videotecă documentare în lb. română



In Lucru