marți, 3 iulie 2012

Razboiul a inceput AZI.

Raspunsul Presedintelui Romaniei la ofensiva Mafiei impotriva statului de drept.


“Privind la evenimentele care s-au desfăşurat in ultimele săptămâni şi au culminat cu actiunile de astazi, din Parlamentul Romaniei, cer Primului Ministru Victor Ponta, co-presedintelui USL, Crin Antonescu şi a co-presedintelui USL, Daniel Constantin, precum şi domnului presedinte al UNPR, Gabriel Oprea şi presedintelui UDMR, Kelemen Hunor, să înceteze imediat, ei si partidele lor,  acţiunile împotriva instituţiilor statului român.

Repet.
Celor nominalizati le cer sa inceteze imediat actiunile impotriva institutiilor Statului Roman.

Prin acţiunile Guvernului şi ale majorităţii parlamentare se încalcă grav valorile fundamentale ale UE.

Ţinta finală a acţiunilor majorităţii parlamentare conduse de domnul Victor Ponta, de Crin Antonescu, Daniel Constantin, Gabriel Oprea si Kelemen Hunor, este punerea sub control a Justiţiei. Suspendarea preşedintelui este doar o etapă.
Problema acestor domni si a partidelor lor este punerea sub control a justitiei.

Repet.
Suspendarea Presedintelui este doar o etapa intermediară, care conform planificării lor urmează să aibă loc zilele următoare.

Fac un apel catre politicienii din majoritatea parlamentara si ii avertizez ca prin incalcarea grava a legilor tarii si a Constitutiei Romaniei, precum si a regulamentelor Parlamentului Romaniei au pus statul român şi pe cei 22 de milioane de români într-o situaţie extrem de dificilă, pe analiza mea similară cu cea generată de mineriada din 13-15 iunie 1990.
 
De asemenea, efectele acţiunilor politice ale Guvernului din ultimile saptamani, ale Primului Ministru si ale majoritatii parlamentare de astazi, vor avea efecte economice extrem de grave pentru România si pentru populatia Romaniei.

Acesta este mesajul pe care vreau sa-l transmit.

Repet: cer majorităţii parlamentare şi liderilor acesteia să înceteze imediat acţiunile împotriva instituţiilor Statului Român, fie ca ele sunt Curtea Constitutionala, fie ca e vorba de Senatul Romaniei, de Camera Deputatilor, de Avocatul Poporului sau de alte institutii care ii deranjeaza, inclusiv justitia, tinta finala a actiunilor majoritatii parlamentare si a liderilor acesteia.

Trebuie să înteleagă aceşti politicieni că a venit timpul cand în fata Justiţiei politicienii sunt egali cu orice cetatean al tarii, iar ascunderea in Parlament a celor care trebuie sa mearga in fata justitiei este un lucru care nu mai poate fi tolerat.
De aceea, cer imediat încetarea oricărei acţiuni împotriva institutiilor statului roman.
Este un apel pe care-l fac la responsabilitate.

Va multumesc.
Va doresc o seara buna !”


Nu mai sunt jumatati de masura.
Din acest moment razboiul este total.

Ori invinge poporul roman si-si consolideaza statul de drept, democratia si libertatile elementare, ori invinge Mafia transpartinica si-l baga pe Presedintele Romaniei la puscarie.
... si dupa el, desigur, incolonati frumos, pe toti ceilalti care nu-i lasa sa fure in voie.

Viq

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MOOVIQ. Videotecă documentare în lb. română



In Lucru