luni, 25 mai 2009

* Gura păcătosului





Ce poate fi mai frumos, haios, caraghios şi plăcut decât să asculţi prostul cântând :

"Sunt galben ca PNL-ul,
Că mănânc pâne cu unt,
Am în stânga derbedeul,
Şi vă spun ce proastă sunt" ?

Asta este în limbaj de mahala.
În limbaj pretenţios-politic este :
""Asfaltarea drumurilor depinde de domnul primar, de noi europarlamentarii depinde sa aducem fonduri pentru Romania. Vom fi alaturi de toti primarii care inteleg sa ia banii Europei sa-i aduca aici si sa-i faca sa contribuie la binele fiecaruia dintre noi. Noi am venit la dumneavoastra pentru a va ruga sa va ganditi la viitorul generatiilor viitoare, sa va ganditi la viitorul comunitatilor dumneavoastra si sa dati un vot pentru Romania si pentru sansa ei europeana
Semnează Norica Nicolai.

După toată propaganda antiromânească susţinută cu surle şi trâmbiţe pe Tamisa, după tot scandalul mîncătorilor de lebede din parcurile occidentale, după crimele şi tâlhăriile din Macaronaria, un partid politic românesc, care a dat Primul Ministru (nu l-ar mai fi dat), cu pretenţie de a pune laba şi pe instituţia prezidenţială, candidează la alegerile europarlamentare sub lozinca "Să le luăm banii"!!!!
Uneori stau şi mă întreb, măi frate, ăştia-s sănătoşi la cap ?

Au luat şuturi în dos acasă şi nu mai pot pune gheara pe cele de aici că primesc beţe peste deşte.
Aşa că.... hai la furat în Europa !!!
Deci d'asta am intrat noi, să le luăm banii ! Nu pentru o armonizare economică şi socială, nu pentru simbioza dezvoltării comune, nu pentru eficientizarea măsurilor privind problemele globale...
Nu.
Am intrat să luăm bani europeni. Ăia nu mai trebe şi daţi înapoi ?
Nu. Fugim cu ei. În Tanganika !
Ăsta e program de partid politic, sau de gaşcă de borfaşi notorii ?
Ce s-a dus PNŢCD-ul, da să vezi ce se duc ăştia cu asemenea "inspiraţii" de le rămân numa' crinii pe mormanu' de pământ reavăn.
Ducă-se.
.

3 comentarii:

  1. pai dupa ce programul pnl statuat de froricelul lui patriciu este "jos basescu", e normal ca strategia pentru europa sa fie complexa si legendara la romani. urmeaza prezidentialele unde or sa atirne:

    pă ei, pă ei pă ei, pă mama lor...

    RăspundețiȘtergere
  2. Aia cu pumnul in gura presei, puteati s-o sariti lejer , daca ati fi avut la voi... Constiinta(macar) de Duminica" :mrgreen:

    Ti-a zis Eba :
    Ia atitudine !
    Si-ai luat-o :lol:

    RăspundețiȘtergere
  3. Aia cu banii europeni e unul din cele mai cretinoide slogane putand fi comparat cu furaaciunea pesedaca. Noi vrem banii sa ii furam. Noi stim si avem tehnica. In 3 luni a sparlit 6 miliarde. Hai ca se poate, voteaza PNL.

    RăspundețiȘtergere

MOOVIQ. Videotecă documentare în lb. română



In Lucru