duminică, 16 august 2009

Deosebirea dintre "Comisia Udrea" şi o haită de lupi.





Poate în mintea mulţimii, căpăţânile alea înfipte-n vârful costumelor (şi bine legate cu şnurul cravatelor să nu le ia dracu', prima adiere şi să nu mai vadă restul mecanismului pe unde calcă) ce se-adună în celule de luptă de clasă denumite pompos "comisii", (atunci când nu sforăie în Parlament) reprezintă fruntea naţiei. Right !
Că doar ei au vorbit litere în campaniile de teren şi cuvinte în media mugulilor să convingă electoratul că-s deopotrivă cinstiţi şi deştepţi, corecţi şi inteligenţi, şi veghează la respectarea legii şi progresul economic.

După ce "vezi" vorbele de mai sus, mai vii de'acasă.
Constaţi că vorbim de o haită ce-şi ştie bine prada, şi dă târcoale să caute pulpa potrivită de înşfăcat.
De bună samă că dotarea blondei nu putea trece neobservată, (vorbim desigur de activităţile economice şi apetitul politic al persoanei în discuţie, nu la ce vă gândiţi voi !) şi "căprioara" trebe păpată. Se începe cum spuneam cu picioarele, ca să nu fugă.

Şi dacă tot se începe cu picioarele, la ce mai e nevoie de cap ?

Adunătura asta de mameluci, n-are nici cea mai vagă idee privind pretextele cu care s-o'nfunde pe ministreasă. Nu mai vorbim numai de rea-intenţie, ci deja de o lipsă totală de scrupule pentru fabricarea unor acuzaţii, oricât de aberante, pentru înlăturarea unui adversar politic. Şi nici măcar nu ştiu de unde să înceapă. Că unde trebuie să termine, ŞTIU !
E în "fişa postului".

Nici domnul Dracu' nu ştie dacă Elena Udrea a făcut sau nu aranjamente cu cineva. Numai că personul respectiv (care nu poate fi convocat la comisie, fiind deja prezent în creierii membrilor) chiar dacă ar şti, cel mai probabil nu poate nici el oferi dovezi REALE care să conteze cu adevărat în faţa unei instanţe corecte.
Toate sumele sunt pe hărtii semnate de o cohortă de personi din minister, iar gogomănia aia cu reeşalonarea împrumutului şi că "n-a plătit două luni iar banca nu i-a trimis somaţie" parcă e luată din filmele cu proşti.
Ceea ce e de înţeles pentru că se pare că e venită pe "filiera Ciudatu".
Cea mai tare chestie s-ar putea să fie replica blondei.
Că dacă nasul meu nu e complet înfundat, mie-mi miroase că nu degeaba s-a blindat madam cu o cohortă de avocaţi. Fiecare alunecare a gogomanilor, individual sau în grup, pe lângă litera legii le va da ălora muniţie.

Zoso, care spre disperarea completă a lui Bombonel, a slobozit clipul de mai sus în virtual, vede asta drept o execuţie planificată a Elenei.
DA.
Planificată, da.
Să vedem însă dacă reuşesc să păcălească justiţia, că gurile căscate ale mulţimii are grijă să le umple Năpârstocea cu Cotidiotul lui, care face treabă (mare).
Şi să mai vedem şi dacă firma aia de avocatură ce a stat cu ochii pe blondă, pe încadrarea activităţilor ei în cele legale şi acum se benoclează la demersurile derbedeilor de mai sus, îşi merită sau nu banii.

PS.
Privind titlul postării, nu am menţionat nimic pentru că nu am găsit încă argumente pertinente să susţin că există vre-o diferenţă, alta decât de "patruped bun-biped rău". Mai caut.
.

5 comentarii:

  1. Homo homini lupus !

    Nicio aluzie la Bombonel! ;-)

    RăspundețiȘtergere
  2. cum mai pun ei garda financiara pe cine li se pune pata. si asculta telefoane, tot ce trebe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Caterinca mare...Saftoiu are pitici pe creieri, patologici.Femeile astea...

    RăspundețiȘtergere
  4. s-ar putea ca säftoaica sä moarä de invidie, picioarele lui udrea sunt de douä ori mai lungi.

    "omul ala" nu-i mai tine mana in cap ei si täntäläului.

    orban mare" domn"misogin ordinar, " sä vinä sä-i luäm in suturi."

    "si dacä nu este penal, ce facem"intrebarea mafiotilor.

    eu le spun sä-i ia gaia, bandä de securisti.

    RăspundețiȘtergere
  5. mi-a zburat comentul,se poate recupera?Mi-e lene sa incerc din nou.

    De fapt era o intrebare mai mult.Despre ce suma din buget vorbim?Care este ponderea MT fata de alte ministere?Sa ma conving si eu ca,banul public este in mare pericol.

    RăspundețiȘtergere

MOOVIQ. Videotecă documentare în lb. română



In Lucru