duminică, 29 noiembrie 2009

Geoană e în vârf

...cocoţat pe CULMEA PENIBILULUI !!!!!

Un candidat la preşedenţia statului FUGE efectiv de întâlnirile electorale.
Dacă cineva îşi putea imagina o aşa bazaconie.
Mircea Geoană este PRIMUL candidat la o asemenea funcţie care se ascunde, fără exagerare, cu o atitudine de-a dreptul disperată, de orice întâlnire cu adversarul său politic.
Sincer, mă aşteptam să fie slab pregătit pentru confruntarile astea, să fie inferior piratului, să fie depăşit de evenimente şi să nu-şi găsească cuvintele la întrebările de care ăsta fraier ar fi să-l cruţe.....
Măi, dar să FUGĂ aproape la propriu din calea lui, pe bune, nu mi-a trecut prin cap.

Deşi nu e nici o noutate. Văd aici în clipul ăsta că laşitatea este parte definitorie a caracterului acestui nevertebrat politic.



Mircea Geoană - e clar cel mai slab candidat la preşedenţie pe care mi-a fost dat să-l văd/aud.
Este nu doar de nivelul penibilului, ci pur şi simplu de domeniul incredibilului.
Vanghelie ar fi fost mai tare de 1000 de ori.
De Crin nu mai vorbesc.
Doar gândul că există fie şi posibilitatea ca România să fie reprezentată de o asemenea râmă umană, mă înfioară.


"..Trebuie sa iasa si sa se bata cu Traian Basescu pe proiecte pentru viitorul romanilor. N-am vazut insa in viata mea un las mai mare si un fatalau ca acest candidat la presedintia tarii. El nu stie nici cati romani sunt pe acest pamant, si atunci cum sa conduca el o tara?" Cezar Preda dixit.

Măi nea Preda, nici eu.
.

7 comentarii:

  1. draga Viq
    pai omu' e "favorit" !
    daca era cel mult "perciun" nu mai fugea...

    RăspundețiȘtergere
  2. Niku,

    :D
    Măi, acum dincolo de toate alea, mi se pare de domeniul fantasticului. Totuşi sunt nişte chestii elementare pe care un candidat nu le poate ignora. Măgării, făţărnicii, minciuni, demagogie.... toate sunt prezente mai peste tot în lume, da' să fugi de întâlnirea publică, adică de momentul cheie în care poţi înclina balanţa decisiv în favoarea ta, de ocazia cea mai favorabilă de a induce electoratului încrederea în tine, mi se pare incredibil.

    Hotărât lucru.
    România e o ţară pe dos.

    RăspundețiȘtergere
  3. Viq, nu e prima data cind face asta. A fugit si in 2004, cind a candidat pt PG.

    http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6582169-video-mircea-geoana-refuzat-dezbaterile-televizate-alegerile-pentru-primaria-capitalei-2004-mitica-dragomir-fraier-daca-venea-lua-locul-3.htm

    RăspundețiȘtergere
  4. Na, ca acum vazui clipul :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Atunci a ratat, azi a alergat. Vivat Mircea Goana!

    RăspundețiȘtergere
  6. CA SÄ DISTRAGÄ ATENTIA; FAC O MÄGÄRIE;
    DELA PROSTUL-PROSTILOR:
    O MICÄ POVESTE DE DRAGOSTE A PRESEDINTELUI , DE CAND AVEA 20 ANI; O VOR INPÄNA CU MINCIUNI: SÄ-L DENIGREZE PE PRESEDINTE:


    CEVA MAI MURDAR NU SE POATE:

    RăspundețiȘtergere
  7. Viq :
    Vezi ca chibitz a anuntat pe blog ca azi ,,nu mai latru, stau legata pe blog' caci,, nu are chef de mine azi" ,mai mult l-a ruugat si pe filadel sa-i respecte dorinta, ceea ce el, evident, s-a executat.Normal ca banarea mea s-a facut fara ca eu sa fi incalcat in vreun fel regulile blogului, fara sa insult ,nici macar sa ironiez, pe nimeni.Iarasi normal, nici un participant la blog nu a protestat fata de aceasta nerusinata cenzura.Imi pare rau,dar in aceste conditii, specifice unei mentalitati discretionare si abuzive nu pot protesta altfel, decat facandu-le ,in mod sincer, o bucurie celor care au acceptat banarea mea,adica ma retrag.Am considerat, din respect pentru tine, ca e cazul sa te anunt.Am sa meditez, in timpul liber asupra precaritatii mentalitatii democratice la unele persoane care striga ,,Jos comunismul" dar preiau cele mai urate practici ale acestuia.Numai bine pe mai departe.

    RăspundețiȘtergere

MOOVIQ. Videotecă documentare în lb. română



In Lucru