miercuri, 2 mai 2012

Incepe dansul.

3 comentarii:

 1. Servus \Viq ! Comunic aici xcu tine, ca altundeva nu am unde ;am vazut azi la Copac ,postat de tine :
  ,,Era un moment potrivit sa intrebam oglinda-oglinjoara ce face acum un anume prefect de Zalau ???!!!''
  Poti sa fii mai concret si sa-mi spui la ce te referi, poate pot sa-ti dau informatiile necesare, dar intai trebuie sa stiu despre ce este vorba ? Te referi la actualul prefect UDMR ,sau la cel va fi numit ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Salut ! Au trecut mai mult de 24 de ore de cand am postat la tine si nici un raspuns ? Nu pot sa cred ca nu treci pe la blogul tau, deci intreb : e vreo problema ?

  RăspundețiȘtergere
 3. MANIFEST PENTRU ROMANIA
  by kolesattila

  Au trecut 22 de ani din anul 1989 de cind am crezut ca ne vom cistiga libertatea la adevar la dreptate 22 de ani de cind noi am crezut ca am scapat de comunism , atunci in 1989 au murit oameni care au crezut in acest concept ADEVAR si au fost inselati ei au murit pentru ca au crezut ca vom scapa de COMUNISTI dar iata ca sau inselat ei au scapat oparte din putere din mina dar acum o vor lua din nou inapoi si cum prin acest nou guvern care este pe cale sa fie instalat un guvern condus din umbra de Adrian Nastase care pentru a scapa de puscarie sprijinit din umbra de Voiculescu prin antenele care ne-au spalat creierele din toate punctele de vedere .Acest guvern este cel mai penal guvern din ultimii 22 de ani avind in componenta lui marea majoritate a ministrilor certati cu legea si indatorati intrun fel sau altul . Cei care pina acum ati stat deoparte cei care doriti o noua tara luati acest strigat ca un strigat de disperare care va cere sa va ginditi la viitorul copiilor vostrii care asteapta o tara in care sa domine adevarul si dreptatea nu un guvern votat de traseisti ,tradatori , mincinosi si puscariasi.

  Nureprezint nici un partid nu reprezint nici o miscare nu sint decit unsimplu cetatean onest al acestei tari care s-a saturat si a spus gata ajunge nu mai vreau.

  Cei care vor sa mi se alature scrieti pe acest blog faceti un manifest la fel in care cereti dreptul la adevar si la dreptate datil din mina in mina la priteni postatil pe facebook psaiturile care mai sinteti membrii haidati sa gasim o solutie .

  RăspundețiȘtergere

MOOVIQ. Videotecă documentare în lb. românăIn Lucru