luni, 6 aprilie 2009

* Dragă Corina,

Dragă Corina,

Mulţumesc pentru vizitele-ţi delicate şi pentru faptul că nu te-ai supărat că de câteva ori te-am luat la 13-14 pe la articolele mişcătoare dar cu idei fixe peste care-am dat întamplător prin Coti.
Apreciez ca ţi-a mers la suflet postarea despre juna alergătoare EBa cu talpă EPa, pusă care vas' zică, bine încoţopenită în blockstart.

Voi a-ţi mai spune şi că cheliosu are dreptate.

Xena noastră bronetă şi cu ochi, o să-i cam scoată pe mucegăiţi din ţâţâni şi pe cantărstraikeri din scăunele. Cu cât mai tare o s-o beşteliţi voi, cu atât mai abitir o să o voteze ei. Cu cât o să vă omorâţi voi s-arătaţi ca vorbeşte cu cratima pusă pe verticală, cu atât mai abitir o să s-ambâţâoneze ăia s-o ştampileze :

- Da măh ! Ne reprezintă, nah ... muriţi de oftică...'reaţi ai dracu... cu melcii voştri !!!

Iar PDLu' cam are de câştigat.
În primul rând sunt voturi noi de la categoria cea mai importantă privind în perspectivă.
Electoratul tânăr.
Şi nu mai băga fitile de vată cu electoratu' ăla tânăr pe care l-a caştigat piratu de tat-su, că nu erea nici aşa de tănar ca ăsta şi mai şi pune la socoteală ăia 6-7 ani de când tot munceşti cot la cot cu celelalte coate să-l daţi cu roatele-n sus. Tinerii ăia s-apropie acu' probabil de vârsta basculării între două vârste.
În al doilea rând e vorba de remarcarea organizaţiei de tineret.
Acu, pă bune, în care partid mai e o organizaţie de tineret cu un pui de lider în frunte ?
Care a mai avut curaju' lu silfida Xena.ro să scoată limba la Aline, Mungii şi Pippide şi s-o ia voiniceşte pă cărare şi cu murgu' în spinare ?

Cât despre chestia cu traseismu' şi cu păcăliciu', ştiu că-ţi e familiar, ca oricărei dame civilizate ce să uită zilnic în oglindă, da Xena a zis-o clar, în limba romană, fără să articuleze predicatu', că iese din partid pentru a nu-i fi o povară, aşa cum a reieşit din ce domnia voastră aţi ilustrat în presă, iar după alegeri se întoarce, fie cu - fie pe scut.

Acu dacă stăm strâmb să nu judecăm câş, aş cam zice ca v-aţi făcut-o cu mânuţele voastre.
Dacă n-aţi fi zbierat ca nişte cimpanzei la zoo că-i aşa şi pe dincolo, azi era pe listele PDL, ocupând locurile pe care stau ştii tu bine cine. Nu mai spui că te necăjesc.

Pesedeaua a ratat mişcarea, da poate-l convingi pe Geonel să scoată unu' de pe listă şi să spună că merge ca indepenmdent pe mâna stangă, să vezi ce de praf adună de pe tobă.


REALITATEA.NET - Sebastian Bodu crede că Elena Băsescu va fi primită înapoi în PD-L dacă va ieşi europarlamentar

Închei năsturel cu năsturel, că e cam răcoare, ceea ce-ţi dorec şi ţie, urându-ţi să ţi se-mplinească tot ce doreşti tu portocaliilor, cu un bonus de dublare, că suntem buni la suflet şi nu facem economie.

O zi excelenta în fiecare seară la teveu să ai,
Cu simpatie,
Viq.

PS.
Dacă nu de la mine ai luat ideea, ci a venit..... aşa.... cu o incidenţă, fără să fi trecut p-acilea, şi nu ştii de postarea asta, atunci nu trebuie să ştii nici de prezenta epistolă.
Rogu-te nici n-o ceti, că nu e cazu. Ok ?
.

5 comentarii:

  1. ViQ;
    Daca crezi ca nu e deplasat, trimite-mi un mail la :rodinitu@yahoo.com vreau sa-ti trimit ceva (nu de postat pe blog) dar nu am adresa ta de mail;doar daca doresti .

    RăspundețiȘtergere
  2. Viqule bagam o leapsa?
    http://turnofftheglory.wordpress.com/2009/04/06/sabotaj-gata-bai-tonomate/#comment-455

    RăspundețiȘtergere
  3. Loda
    ca de obicei la obiect, sau la subiect sau la...să. :)

    TOTG
    am recepționat mesajul.

    RăspundețiȘtergere
  4. filadel :
    Care e problema ? Am uitat : salut !

    RăspundețiȘtergere
  5. ce inseamna sa fii cretin si sa insisti la ceva fara sens. corinuta face figura de juna ziarista trimisa la o conferinta de presa cu o lista de intrebari din care ea sireaca nu pricepe boaba si le tot repeta desi i se spune clar si sec despre ce e vorba. ce spera ea? ca bodu o sa spuna ca o sa voteze elena basescu? mor de ris.

    RăspundețiȘtergere

MOOVIQ. Videotecă documentare în lb. română



In Lucru