sâmbătă, 22 august 2009

* Penibilul oficial

Rar mi-a fost dat să văd o piesă cu un scenariu atât de idiot şi cu o interpretare atât de cretină ca ceea ce au servit cei 8 ... 9...8..9...8 ..OPT! tâmpiţi oficiali, joi în faţa naţiunii române.

După istoria înregistrării "subversive" ce le-a scos întunericul interior la lumina reflectoarelor virtuale, se impunea desigur o abordare "în forţă" care să redea credibilitatea parascoveniei ăsteia de comisii.
Dar debilitatea nu dă credibilitate.

Justiţiarii ăştia decupaţi dintr-un film serie C, dar unul PROST de acolo, reprezentanţi ai unui Parlament la fel de dus cu sorcova, nu erau îngrijoraţi, tensionaţi sau ... preocupaţi de faptul că vor sta faţă în faţă cu ELENA UDREA... FILMAŢI ÎN DIRECT ... deci în văzul întregii ţări.
Nu.

ERAU MORŢI DE FRICĂ !!!!
Fierţi... uscaţi... înţepeniţi.... !
Ţaga săracu' s-a scăpat pe el începând cu prima numărătoare de capete seci. Şi pe măsură ce infarctu-i dădea târcoale a început chiar să-mi fie milă de el.

Mandolinistul, s-a agăţat disperat de peretele vertical al lider-ship-ului, perete ce s-a dovedit nu numai prea abrupt pentru delicatele-i gheruţe, dar mai ales lipsit de cele mai elementare puncte de sprijin pentru o indispensabilă logică a lucrurilor.
A rămas săracu' răşchirat ca o păpuşă dezarticulată, spânzurat ridicol deasupra unui hău intelectual de unde nici măcar ecoul nu se mai poate întoarce.

Îi mai turna şi ameţita aia de Vasile o oliţă de noapte pe stânca rece şi neprimitoare (că la cât o duce cocul, nu prea poate produce altceva), cerând aprobarea Elenei Udrea cacomisia să se documenteze .... 5 minute !!!!
În dezacord cu Mandolină, care (evident dezacordat) a pus mâna pe ... cârmă şi a ... supus la vot consultarea documentelor timp de 5 minute. De-ţi vine să râzi plângând.

Ridicolul formei e atât de mare că rişti să pierzi ridicolul de fond. După "studiul" de 5 minute, (în care au trecut 10).... fără ca cineva să poată ceti două fraze cap-coadă (necum să mai înţeleagă-analizeze-constate-concluzioneze) din docomentele cu pricina, urma să fie chestionată PERSOANA privind problemele ce pasă-mi-te ar fi reieşit de acolo. Dacă cineva-şi poate imagina o asemenea bazaconie !

- Cereţi-mi mie îngăduinţa...
- V-am cerut-o (sic!-aiurea) dar este invitată, este femee... sunt femee ...
- Nici o problemă doamna deputat, sigur că da, NUMAI SĂ VĂ FIE DE FOLOS ..
..îi trânteşte armazoanca, bâgând cocul în ceaţa nedumeririi gramaticale : oare a fost pusă la punct sau a fost pusă între paranteze ?
După ce-o ofileşte p'asta, îi şterge una din întoarcere lu' găgăuţă cu sabie de cauciuc şi coif de hârtie, că era la-ndemână :
- Să ştiţi că problemele turismului românesc sunt importante, domnule Bănicioiu...
- Aaaa ! Să ştiţi că problemele României, în general sunt importante... - parează ăsta lovitura cu un citat din manualul de istorie de-a IV-a...
- Da, dar nu vă ocupaţi dvs. de ele, din păcate..
- Ba din păcate...- Ptiu drace ! La viteza asta de reacţie a armazoancei mai că era să-i crape fontanela - ... din păcate şi din fericire ne ocupăm de ele împreună, să ştiţi...

O voce din fund (acelaşi fund-izvor de lucrătură pe la spate) se bagă-n seamă :
- Suntem parlamentari... ne ocupăm de ele împreună...

Serios, mă ?
Asta e "ocuparea" de problemele ţării a parlamentarului român ales de ăia care nu-şi găsesc loc de muncă acum, mă hahaleră ?

Vă sugerez să vizionaţi cu atenţie acest regal de teatru naiv, piesă ANTOLOGICĂ pentru realitatea politică a anului de graţie 2009, la care Nenea Iancu, (în dreapta lu' St. Petru care sughiţă cu ochii cât doo farfurii de supă), stă pe ciuci şi-şi ia notiţe.

Să fim bine înţeleşi !
Nu este vorba despre o activitate politică a unui partid, despre o serbare câmpenească sau despre un talk-show tv, ci despre una dintre cele mai importante activităţi desfăşurate de un grup special desemnat de cei mai importanţi oameni ai statului român - PARLAMENTARII - ce trebuie să facă ceva pentru ca societatea să meargă mai bine. Este exemplul "model" de activitate parlamentară. O demonstraţie publică, precum ale marinei, poliţiştilor, pompierilor cu ocazia zilelor aniversare proprii. Asta e ceea ce au mai bun !!!
Ba, chiar mai mult decât atât, este o activitate ce are obiectiv real, concret, ce trebuie să fie în conformitate cu statutul său de funcţionare şi rostul existenţei sale.
Că atunci când nu sunt vizibili publicului de pe spinarea căruia-şi umflă burţile, nici prin cap nu ne poate trece ce mama dracu' fac.
Jalnic.
Cu asemenea oameni în Parlamentul României, poporul ăsta poate înainta numai către groapă.



Avem pe de o parte un adunătură de figuri de carton, falşi reprezenaţi ai intereselor celor ce i-au ales, ce respiră minciună şi demagogie şi prin cel mai insignifiant gest, fără a mai fi nevoie să mai scoată măcar un diftong.
De cealaltă parte un om.
Atât.
Nici mai mult nici mai puţin decât un om normal.
O fi bun ? O fi având rezultate ? Merită postul ăla ?
Dracu mai ştie !
Nici măcar nu mai ajungi să mai evaluezi prin criterii de performanţă activitatea lui.
Ca şi în cazul lui Traian Băsescu, este suficient să păstrezi limitele normalităţii, să păstrezi conexiunea cu interesele oamenilor, să nu te laşi călcat în picioare şi să lupţi cu adevărat pentru a face ce ai zis că faci atunci când o parte din electorat a mers pe mâna ta.
Cât de mult reuşeşti să şi realizezi din obiectivele stabilite, rămâne de văzut. Sunt multe variabile ce se iau în calcul.
Acum însă problema se pune la un alt nivel, la unul elementar.

Pentru că la momentul ăsta pe celălalt taler al balanţei sunt nişte mutanţi.
.

21 de comentarii:

  1. Contrast. Gîndim, sau sîntem obligați să gîndim în contrast ceea ce nu-i tocmai sănătos pentru valoare.

    Pfui! Am zis cuvîntul ĂLA! Îmi cer scuze.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fil,

    Corect.
    Dar e nevoie de depăşirea nivelului ăsta pentru a putea face judecăţi de altă valoare.
    Nu se poate altfel.

    Te poţi preocupa de tusea aia rebelă, dar numai după ce scoţi din meniu tona de laxative.
    Câtă vreme le iei, nu mai tuşeşti din motive clare.

    Dar asta nu înseamnă că nu mai ai bacteria-n gât.

    Personal am câteva chestii în dezacord cu politica madamei, una din ele fiind măsura aia antiliberală cu apropitarii de pe litorel.
    Dar mai poţi aborda un asemenea subiect în contextul ăsta ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ăsta e contextul. E atît de flagrantă enormitatea acuzațiilor încît chestiunile punctuale adevărate-corecte nu-și mai pot face locul pe agendă. Pur și simplu tot ce este valoros și interesant este înlăturat din motive atît de ordinare încît nici nu merită să-ți consumi timpul vorbind despre ele.

    O apariție nouă în virtual pare promițătoare și are chiar o poziție similară pe tema asta:

    http://slugalasisif.wordpress.com/2009/08/22/marea-greseala-psd-pnl-pc-udmr-prm/

    printre comentarii :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Hm ! Ai numarat ,din curiozitate de cate ori a spus dna.Udrea ,,eroare" ? Eroare ca semnat altcineva declaratia dansei de avere,eroare cand s-a trecut suma prevazuta pentru perdele si jaluzele (erau doar 7 500 ron ,din eroare au fost trecuti 75 000) ,eroare a fost discrepanta dintre comunicatul Ministerului Turismului privin contractul cu Eurosport si Eurosport 2 si contractul pe care dansa l-a aduc la televizor.Mentionez ca nu eu ,dansa a folosit termenul ,,eroare' in legatura cu toate situatiile de mai sus.Te intreb, daca poti sa te desprinzi putin din admiratia din ultima vreme. nu ti se par cam multe erori ? Fii atent, intreb, nu acuz, ca nu am dovezi pe baza carora sa aduc vreo acuzatie.
    Nu te supara, am citit si am vazut valurile de entuziasm,pe unele bloguri, starnite de comportarea ministrei cu ocazia venirii la Parlament.Da, comisia Udrea e comisia lui peste, da,pozitia unora din comisie ii descalifica,dar atitudinea ei o descalifica la fel de mult.Pur si simplu a jucat rolul Mariei Antoaneta inainte de a merge la ghilotina,ori ea nu este o regina este un ministru chemat sa clarifice cheltuiala banului public de catre institutia care reprezinta natiunea intr-un stat care se vrea, saracul, de drept.Nu oamenii care o compun trebuie respectati (pentru ca oameni fiind sunt supusi greselii)Institutia insa trebuie respectata, mai ales in aceste momente, cand statul si institutiile sale se decredibilizeaza si o ia la vale.Stii care e riscul ? Anarhia, draga si sa ne fereasca Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  5. au fost asa de excesiv inoculate dozele zilnice de otrava, incepind cu lamentabila prestatzie a lu' turcescu din celebra emisie cu presedintele norvegian (uitatzi-va cu atentzie la episod: turcescu, practic, ii scoate vorbele din gura, udroaica fiind evident in dificultate, cum facem fiecare cind sintem luatzi repede la 'ntrebari, dar nu a afirmat raspicat respectiva enormitate), incit am devenit imun(d) la subiectele privind'o pe respectiva doamna.
    chiar daca, preluind mentalitatzile "macho" ale romanului generic, as fi avut inclinatzia s'o antipatizez pe respectiva.
    o fac, cu asupra de masura, semenele noastre, precum loda, ce se pot identifica cu c.i. ca fiind femei . desi, ma rog ! nu comentez mai departe... invidia si rautatea feminina, cind e vorba de cele de acelasi sex, sint infinite.
    acu' poa' sa mi'o arate pe madam udrea dansind goala pe'o taraba 'n piatza matache, aruncind cu banii bugetului in aurolaci, si cu'n trandafir infipt in zone intime, si nu m'as mai revolta ! m'as uita, eventual, cu o curiozitate (pofticioasa !) masculina...
    ce pacat ca nu mi'o pot imagina pe loda in aceasta postura

    RăspundețiȘtergere
  6. ”ori ea nu este o regina este un ministru chemat sa clarifice cheltuiala banului public de catre institutia care reprezinta natiunea intr-un stat care se vrea, saracul, de drept.”

    Loda
    Acea instituție ar trebui să reprezinte națiunea, ai dreptate, dar de ce s-o reprezinte numai apropos de Udrea, Băsescu (hai că știm povestea)??
    După părerea ta națiunea asta trebuie apărată de Băsescu?

    S-o luăm cronometric și cronologic: comesia este penele, ambîțul este pesede adică tomna hăi de furară tot din romelia. Ipocrizie se numește a împinge o babă pe scări și-a o întreba apoi de ce-i clănțăne proteza.


    niku
    e o doză de adevăr în ce spui tu dar nu e valabil pentru Loda. Aici pot depune mărturie că o știu din zorile rozalii ale cotidiotului. Pentru mine e încă un mister motorul care o pune în funcțiune și basculez între bună intenție cauzată de o desăvîrșită brainwashing sau vreun interes particular furat pe parcurs așa cum iei un virus fără să știi și după aia te miri de ce-ai murit. Exclud însă cu desăvîrșire interesul pecuniar din motive de zidire ideologică.

    RăspundețiȘtergere
  7. nicu_elektriku:
    Nu mi se pare corect cum joci ;asa, nici o femeie nu poate sa-si exprime opinia fata de o politiciana ca i se inchide gura cu pseudoargumentul ,,esti invidioasa si plina de rautate feminina".Esti sigur ca este asa? In logica ta, nimeni nu poate sa-si exprime opinia, buna, rea, asupra unei politiciene care arata bine : femiele pentru ca, desigur, vorbeste invidia in ele, barbatii pentru ca ,intr-un asemnea caz,gandesc cu sexul nu cu creeierul,si atunci ?
    ,,Ce pacat ca nu mi'o pot imagina pe Loda intr-o asemenea masura" .Nu e nici un pacat, dimpotriva, eu ma bucur : fara sa fiu ipocrita, o asemenea postura nu se potriveste de loc cu ambitiile mele, atatea cate le mai am, eu fiind de moda mai veche .

    RăspundețiȘtergere
  8. filadel :
    salut, bucuroasa sa te reintalnesc :)
    Am scris parerea mea despre comisie, nu m-am tampit de tot de cand nu am mai vorbit:
    ,,Da, comsia Udrea e comisia lui peste, da, pozitia unora de acolo ii descalifica"
    La intrebari :
    Parlamentul trebuie sa reprezinte natiunea apropo de orice politician .
    Nu, natiunea nu trebuie aparata de Basescu, tare mi-e teama ca ar trebui aparata de ea insasi(oare am scris corect?)

    RăspundețiȘtergere
  9. Bună dimineaţa,

    Mai întâi - dacă nu răspund destul de repede, nu va suparaţi. Stau mai puţin cu tastele in braţe în perioada asta.

    Loda,
    Am menţionat deseori aspectul referitor la pirat. Iar acum observaţia se potriveşte şi blondei : nu nivelul lor hymalaian îi ridică în faţa adversarilor ci găurile "mariane" în care s-au vârât adversarii lor.

    La momentul ăsta nu putem duce discuţia pe palierul pe care-l sugerezi. Am specificat în clar în ultimul paragraf.

    Derbedeilor le-ar conveni asta, pentru că reducând discuţiile doar la nivel de principiu rămân ideile morale dar dispar dimensiunile.

    Cine a trecut strada pe roşu e la fel de vinovat cu cel ce a băgat miliarde de euro în propriile conturi = ambii au încălcat legea.
    Listen to me : NU E.

    Iar atitudinea blondei vis-a-vis de cretinii respectivi este cea mai bună abordare în situaţia dată.
    Alternativa ar fi fost atitudinea de tip Ridzi.
    Ridzi, care în treacăt fie spus, este o victimă în faţa a doi agresori: campania murdară politico-mediatică şi propriul non-combat.

    Dacă vrei să fii cu percepţiile cât mai aproape de adevăr , nu prelua pur şi simplu părerile publicate în media. Priveşte atentă şi ascultă ce spun politicienii cu gurile lor, inflexiunile vocilor, gesturile...
    Şi-ţi formezi TU PROPRIILE tale păreri. Pentru că cele ce spun ăia sunt interpretate mincinos, tendenţios, interesat.

    Eu pun, când mai am timp, materiale pe MountTThorMedia. Chiar dacă sunt mari, de zeci de minute, ele sunt infinit mai aproape de adevăr decât comentariile media despre...
    (Merită văzută confruntarea cu Firea - e, aşa cum am menţionat acolo, "de manual")

    Ceea ce spui aici este o gogoriţă preluată mot-a-mot de goarnele media :
    "... ea este un ministru chemat să clarifice cheltuirea banului public... într-un stat de drept.."
    ESTE FALS !

    NU ĂSTA ESTE SCOPUL COMISIEI !

    În cazul Ridzi nu au existat dezvăluiri ca aici, dar şi acolo a fost aceeaşi poveste.
    TOŢI ştiu că comisiile respective au cu totul alte obiective. Nu au putut dovedi până acum, pentru că se acoperă cu o falsă legalitate, o distorsionare trasă de păr a "dreptului" Parlamentului de a.....
    Exact ca şi în cazul suspendării piratului.

    Parlamentul nu trebuie să facă diverse chestii "pentru că are dreptul".
    E o idioţenie. Ba mai mult, e un abuz !
    E o anomalie strigătoare la cer.
    Nici tu nu te duci la piaţă "pentru că ai dreptul" !!!!
    Te duci să iei ceapă!
    ĂSTA E UN MOTIV REAL !

    Iar Parlamentul are nu "dreptul" ci OBLIGAŢIA de a ajuta justiţia să-şi facă datoria.
    Precum bine ştii dragul Bombonel mai are puţin şi moare de bătrâneţe înainte ca javrele din Parlament să permită justiţiei să-l cerceteze.

    Comisia aia nu a fost făcută de Parlament "pentru că are dreptul" ci cu un alt motiv : distrugerea PDL la nivel de imagine şi a EU la nivel fizic.
    ASTA ESTE POLIŢIE POLITICĂ !
    Trebuie desfiinţată urgent, iar membrii ei trebuie să răspundă în faţa justiţiei pentru abuz în serviciu, în faţa Parlamentului pentru decredibilizarea instituţiei şi în faţa electoratului pentru deturnarea încrederii.

    Dar pentru că platforma turnantă a tuturor acestor măsuri necesare este tot .. PARLAMENTUL, aceste lucruri este puţin probabil să se petreacă.

    Iar putregaiul ăla care e acolo, a fost pus pic cu pic de cei ce susţin acum atitudinea antinaţională a instituţiei. De cei ce au votat PSD-PNL, ba mai mult şi de cei ce NU AU VOTAT ÎMPOTRIVA derbedeilor ăstora, persoane "neimplicate" printre care ştiu că-ţi place să te numeri.

    DA. Ceea ce se petrece acum acolo se datorează (indirect, e drept, şi în mai mică măsură) ŞI doamnei LODA.

    Aici de mult nu mai e vorba doar de Udrea sau Ridzi.
    Ceea ce fac forţele unite PSD-PNL în legislativ este ANTINAŢIONAL şi ANTIDEMOCRATIC.

    Iar aia cu "anarhia", las-o dracu' că e ridicolă.
    Numai creierii lui Bombonel ar putea cloci aşa ceva, pe modelul Iliescu

    RăspundețiȘtergere
  10. Acum văd că mi-ai pus şi o întrebare privind menţionarea "erorilor" de către Udrea.

    Blonda s-a exprimat elegant.
    Prea elegant pentru a nu da loc la interpretările tendenţioase pe care le preiei cu seninătate

    Cuvântul neaoş este : MINCIUNĂ.
    Astea sunt "dovezile de netăgăduit" aduse de profesoniştii manipulării din mass-media. Minciuni.

    "...Eroare ca semnat altcineva declaratia dansei de avere,eroare cand s-a trecut suma prevazuta pentru perdele si jaluzele (erau doar 7 500 ron ,din eroare au fost trecuti 75 000).."
    - Nu a semnat NIMENI declaraţia aia de avere.
    Era nesemnată iar slujbaşul a trecut jos la baza documentului persoana despre care e vorba.
    Este o chestie standard, ca să se înţeleagă despre ce om e vorba la o zmâzgălitură personală cu ouşoare artistice cum sunt semnăturile. Semnătura în sine nu există. Documentul a plecat cu corespondenţa la o oră standard, pe când madam era pe cine ştie unde.
    Despre ce dracu vorbim, deci ?

    - Suma aia menţionată este o aiureală a unui serviciu, fără corespondent în realitate. Dacă femeia de serviciu trece pe document că are nevoie de produse Amway de 150 de milioane de euro, că-s eco, iar ministreasa aprobă achiziţionaea unui singur mop, nu poţi să o acuzi de ce scrie pe listă fără să fii cretin !

    ... şamd.

    Dacă vrei părerea mea, privind vocabularul blondei, să ştii că este nul din cele mai isteţe pe care l-am observat până acum.
    Ai observat că a reuşit să înşurubeze dezvăluirile alea (vitale pentru lupta pe care o duce) împotriva opoziţiei mass-media, astfel încât să fie în cele din urmă acceptate ?

    A repetat cu îndemânare aproape literară "dezvăluirile din mass-media" că nimeni nu o mai poate contrazice acum. Deşi mass-media s-a opus cât a putut, fiind în cele din urmă silită să comunice ceva din cauza furtunii de pe internet.

    Şi "Comisia Vanghelie", şi alte aparente stereotipii au un rol precis şi calculat.

    Şi privind "admiraţia" de care mă acuzi.
    Poate ai dreptate în oarece măsură. Deşi sunt printre puţinii care au criticat-o direct, concret şi viabil la un anume moment, pe un subiect real.
    Nu-ţi precizez mai mult pentru că nu vreau să dau muniţie duşmanului tocami acum.
    Discutăm după scandal, dacă va mai fi cazul.

    Dar la momentul ăsta, orice om care se luptă pe bune cu un sistem atât de antidemocratic şi antinaţional cum se comportă Parlamentul României, pe direcţiile abuzive clare pe care se desfăşoară, are admiraţia mea.
    Indiferent dacă Udrea este sau nu este în pluton.
    Dacă este, norocul ei :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Ok, Viq, no offense man, discutam dupa .Am inteles :parlamentul e singurul vinovat (dar nu tot doar PSd si PNL ,PDL-eu e un grup parlamentar de ingerasi) ,Ridzi este in contiunuare o victima(desi Parchetul a gasit destule motive ,inclusiv din inregistari Legale, ca macar sa inceapa cercetarea penala impotriva ministerului sau ,toate,erorile'' dnei.Udrea sunt explicabile si nesemnificative .Pana si eu sunt mai vinovata decat domnia sa, nu fiindca am votat PSD si PNL (stiai ca nu am fost la vot) ci fiindca nu am votat PD-L.Acestea fiind scrise, deodata ma intreb :oare ce om mai fi avut noi ,atunci, de discutat dupa ? Cred ca depsre orice, avand in vedre simpatia pe care ti-o port (si care spe sa nu-ti dauneze) in afara de politica. Si, ca sa ma tin de promisiune te anunt ca vine toamna,a mai trecut o vara....

    RăspundețiȘtergere
  12. eraya :
    avand in vedere,despre,sper sa nu-ti dauneze

    RăspundețiȘtergere
  13. comitzie cu iz de tribunaal al poporului...

    te astept la mine pe blog unde am adus un Omagiu sincer lui Adrian Nepotu' Nastase... (atentie, imagine si text socante)

    RăspundețiȘtergere
  14. Loda,

    No way.
    Am cam "ridicat tonul" un pic, dar tu eşti fată bună şi treci peste.
    Aşa cum trec şi eu peste exagerările cu care mă cataloghezi complet aiurea :D

    Despre Ridzi a venit vorba colateral, dar ţi s-a părut că ar putea fi un punct care poate să doară la apăsare. Şi-ai pus deştu' pă el !
    Păi e fromos ?

    Mă obligi să fac precizări care s-ar putea să nu-ţi placă.

    Ridzi este foarte posibil să fie şi legată puţin. Şi asta poate să dea bine pentru PSDNL.
    Dar numai în ochii celor fără neuronii la ei.

    Pentru că o eventuală acuză este exact pe modelul unui cercetat abuziv de crimă care fuge de sub escortă şi o încasează ulterior pentru evadare.
    Tu poţi să iei nemestecat ce eructează tonomatele de presă. Te priveşte.
    Dar dacă-mi vii cu "ai văzut că am avut dreptate : a fost condamnată !" să nu te aştepţi la tratament preferenţial. Eu încerc să nu uit de unde am plecat şi care este subiectul ce ne interesează. Şi de multe ori încercarea chiar îmi iese :D

    Poate un pic de vină în comportamentul dement al PSD ai şi tu şi toţi susţinătorii lui. Poate nu.
    Cert e că se crede pe cai mari şi se comportă ca o adunătură de secături.
    N-au învăţat nimic din ultimii 7-8 ani.
    Luptă ca nişte descreieraţi pentru a obţine puterea politică lovind mortal în interesele celor pe care pretind că-i reprezintă. Dacă va fi susţinut în continuare, o să vă trosnească din ce în ce mai rău, beneficiind de mandatul pe care-l obţin.

    Acum e partener de guvernare şi trebuie să ajute economia asta să producă cât mai bine posibil ca să avem din ce trăi.
    Care este atitudinea PDL faţă de funcţionarea productivă a instituţiilor şi faţă de PSD, şi care este cea pe care o adoptă "în oglindă" PSD ????

    În fine.
    Aşa cum bine spui, e vară, vine toamna şi io n-am mai zmazgălit o vorbă de ghiers acolo....

    Mă duc să caut neşte rime....

    RăspundețiȘtergere
  15. misto postarea, viq,
    misto dialogul..
    :)

    have a nice autumn, too...

    salve, loda!

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu zic ca gasca anti sa isi pregateasca contracandidatul blondei in 2014. :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Viq:
    Uite, sunt siguta ca tu o sa te bucuri, avem anverguta internationala; eu,,plina de invidie si rautate specific feminina" as fi preferat sa aparem cu alte stiri in AP,am senzatia ca ne intoarcem in presa internatioinala in glorioasele timpuri ale lui Carol al II-lea.
    ,,Associated Press :Elena Udrea,cel masi puternic politician dupa Traian Basescu " (Romania Libera). Am vrut sa dau linkul dar vad ca nu il preia.

    RăspundețiȘtergere
  18. No, draci am scris de parca eram manga, nu am chef sa corectez, intelegi tu :(

    RăspundețiȘtergere
  19. No.
    Servus.

    Loda,
    sa ma bucur doar ca inca nu ma tradeaza mirosul.
    Ca nasul meu a simtit cu ceva zile mai devreme ceea ce "profesioniştii" baga pe ţeavă acum.

    Dar dacă te gândeşti ca m-aş bucura s-o văd pe madam primul preşedinte cu fustă, nu ai nemerit-o chiar fix.
    Da. Daca lucrurile nu se schimba prea mult în următorii 4 ani, are probabil cele mai mari şanse.

    Eu însă aş fi preferat mai degraba pe Blaga, pe Negoiţă sau chiar pe Piticot inaintea dumneaei.

    Mingea este însă în terenul popolar, precum am mai zis.
    Şi atâta vreme cât orientarea populară se îndreaptă mai degrab spre un Oprescu cu miros pesedist în defavoarea unuia ca buldogu', va trebui să mă împac cu ideea că ea va avea mai multe şanse.

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu l-as vrea pe Dorin Tudoran, dar cine se pune la mintea mea ? :(

    RăspundețiȘtergere

MOOVIQ. Videotecă documentare în lb. română



In Lucru