miercuri, 2 septembrie 2009

Războinicul a murit în drum spre front. A făcut guturai.

Cei doi stăteau pe bancă.
Vară târzie. O după-amiază dulce, cu parfum color. Lumea se perindă cu zâmbete până la urechi.
- Mă Radule, ce zici, mergem la femei ?
- Azi ?
- Îhî.
- Io ştiu !
- De ce mă, nu ţi-ar place ?
Ăsta se uită pe sub sprâncene, mustăceşte nemulţumit, şi-şi drege glasul zâmbind cu-n licăr ştrengăresc în ochii mijiţi :
- Tu ce zici ?
- Bun. Păi atuncea mergem ?
- Hai.
Se ridică amândoi sprijinindu-se reciproc şi dau să se îndrepte spre alee.
Un autoturism trece vijelios pe şoseaua de la intrarea parcului, undeva la câteva sute de metri. O pală de aer mişcă mai nervos frunzele şi flutură o şuviţă pe creştetul lui Radu, care se opreşte brusc.
- Ce e mă ?
- Măi ! Ştii ceva ? E nu mai merg azi.
- De ce ?
- Tu nu vezi că bate vântul ?

********************************************************************************

Calitatea contracandidaţilor piratului nu mai este nici un secret pentru nimeni.
Un grup de babe cu coliva-n coşuleţe ar face faţă mai cu spor unei curse prezidenţiale decât ameţiţii ce şi-au trecut numele pe lista de pretendenţi la tronul palatului.

Primul războinic tocmai a luat vitejeasca decizie de a amîna lupta pentru altă dată. Când condiţiile vor fi mai favorabile. Acuma bate vântul.... alteori e foarte cald. Odată a şi plouat !!!
Domnul Duda a reuşit antiperformanţa de a nu obţine nici o părere favorabilă simultan cu dinamitarea imaginii Casei Regale, singura ei avere consistentă de altfel. A reuşit să ducă în ridicol până şi imnul, care nu ştiu să mai fi fost manelizat până la el.
Să fie sănătos. N-am fost regalist şi nici nu cred că o să mă schimb la vârsta asta. Aşa că nu-i reproşez ceva ce nu prea mă interesează.

Pentru mine e mai interesant care e cel de-al doilea care se va duce-napoi pe băncuţă, înainte ca piratul să catadicsească măcar să anunţe că va candida pentru un nou mandat.
O fi Toni ?
O fi Mircea ?
Numa' puţin să se anunţe felcerul cu halat şi mască pe moacă că vrea şi el la.... "femei" şi vom afla.

3 comentarii:

  1. 'Ai de mama lor de figuranţi...
    Vor să-l tragă-mpingă pe Antonescu în turul doi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Riddick,

    Să-l împingă.
    Indiferent cum fac tot materialul ăla îl au.

    Ei nu înţeleg un lucru simplu : din momentul în care au împărţit electoratul în numai două opţiuni, pro- şi anti- Băsescu, tabăra aia anti o pot suci şi răsuci până o să le vină rău. Tot ăia sunt. Cu 2 sau 3 sau 7 anticandidaţi, orice artificii statistice încearcă, e frecţie.

    Toată lumea ştie clar că indiferent că în turul II, fie Geoană, Antonescu, Oprescu, Meir, Duda.... este tot un drac. Voturile antibăseştilor se vor duce acolo automat. Sunt antiBăsescu şi punct.

    Singura lor şansă ar fi fost să rupă din electoratul piratului.

    Numa că ei în loc să se concentreze pe dorinţele serioase ale electoratului ăsta, au declanşat campania cretină de presă cu subiecte cretine, pentru... cretini.

    În contrapartidă, Băsescu s-a dus şi a vorbit direct cu maghiarii, i-a ascultat, i-a certat, i-a apreciat, i-a refuzat, dar a obţinut aprecierea lor. Şi a rupt el din electoratul antiBăsescu.

    Ori piratul e un bun politician, ori adversarii lui sunt idioţi, ori ambele !
    Asta e realitatea ce se vede de la mine.

    Cred că nu au şanse dacă Băsescu candidează.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si bleen i-a dedicat o postare de zile mari.
    Contracandidati de cumetrie prietene...Chiar Oprescu care e cel mai tare dintre ei le va faramita voturile intr-un mod favorabil lui Basescu.

    RăspundețiȘtergere

MOOVIQ. Videotecă documentare în lb. română



In Lucru